Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine
  • Otvaranje bez
    oštećenja
  • Na vašoj lokaciji smo
    za 10-30 min.
  • Hitna služba
    24 sata

Mijenjanje brava svake vrste

Vrata su inače zaključana kako bi zaštitila stan od nepotrebnih smetnji. Ali ako ga zaključate i izgubite ključ, postaće gnjavaža. U najgorem slučaju, stajaćete pred zatvorenim vratima i ne možete nikoga pozvati sa rezervnim ključem. U ovom slučaju važno je imati kvalifikovanog bravara koji će brzo doći do Pelagićeva i pobrinuti se za vašu situaciju. Jer ako slučajno zaglavite pred svojim vratima, obično imate samo jednu želju: da se što prije vratite kući. Ovaj zahtjev je potpuno razumljiv, zato vas podstičemo da dođete do brzog i jeftinog rješenja.

Transparentna izjava o troškovima

Garantujemo vam najbolju uslugu po najboljoj cijeni. Prije nego što naručite, detaljno ćemo vas obavestiti o ukupnim cijenama.

Ovo vam daje potpunu kontrolu nad troškovima.

Naše usluge

Servis i ugradnja novih brava

Ugradnja novih brava, servis, deblokada sigurnosnih brava, popravak svih vrsta brava.

Otvaranje automobila

Ukoliko vam je ključ od automobila ostao u bravi ili se prelomio, bravar će Vam pomoći kod otvaranja.

Otvaranje sefova

Servis i otvaranje sigurnosnih sefova i trezora. Izrada novih ključeva i kad su izgubljeni. Ugradnja novih, mehaničkih i elektronskih, brava na trezore i sefove.

Otvaranje vrata

Pokušali ste otvoriti vrata, ali čini se da vaš ključ ne stane u vašu bravu, da ste zaboravili ključeve ili vam je ključ slomljen u bravi? Zvuči kao noćna mora. Ali sa uslugama naše kompanije, vaš problem će biti riješen u najkraćem mogućem roku.
Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine

Načini plaćanja

Garantujemo


10-30 min. kod vas

Profesionalizam

Dostupnost 24 sata

Vjerovatno ste čuli za one situacije kada vaš ključ ostaje na pogrešnoj strani i ne možete ući u stan ili automobil ili jednostavno ne možete otvoriti sef. Ili izgubite ključ i morate da promenite bravu. To su situacije na koje su mnogi od vas sigurno naišli. I koga pozvati ako vam je potrebna nova brava ili hitan slučaj da biste istog dana ušli u kuću ili automobil. Rješenje se krije u samo jednoj riječi - bravar.

Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine

Bravari koji rade generacijama

Otvaranje vrata

Bravari u Pelagićevu mogu otvoriti zaključana vrata na mnogo različitih načina. Za naše iskusne bravare, dve stvari su uvijek najvažnije: Želimo otvoriti vrata što je brže moguće - i istovremeno minimalizovati štetu. Na ovaj način se obično mogu uštediti dodatni troškovi praćenja.

Otvaranje sefova

Mnogi ljudi izbegavaju da pozovu bravara jer su zabrinuti zbog neočekivanih troškova, možete biti sigurni da nam je, kao vitalna hitna služba, veoma važno 24 sata dnevno, 7 dana u nedelji, da budemo tamo. Samo potražite pomoć od nas!

Otvaranje automobila

Osiguravamo da iskusni bravari u Pelagićevu pružaju brzu i pouzdanu hitnu pomoć danonoćno. Otvaramo automobilska vrata svih vrsta! Sa našim dugogodišnjim iskustvom možemo vas osloboditi bilo koje neprijatne situacije. Bravar u Pelagićima vam može ponuditi bilo koju vrstu usluge otvaranja vrata automobila u bilo koje doba dana.

Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine

Mi smo specijalizovani za...

Otvaranje auta
Otvaranje vrata
Otvaranje sefova
Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine