Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine
  • Otvaranje bez
    oštećenja
  • Na vašoj lokaciji smo
    za 10-30 min.
  • Hitna služba
    24 sata

Mijenjanje brava svake vrste

Privjezak za ključeve često smeta ili se izgubi i ključ se polomi. S druge strane, u ovom slučaju bi bilo ohrabrujuće brzo dobiti efikasnu pomoć. Ovu podršku možete pronaći na Palama (RS). Ovdje možete u bilo kojem trenutku kopirati ključeve svih vrsta brava, ulaznih vrata ili stanova. Bravari na Palama (RS) odmah pomažu u hitnim slučajevima!

Transparentna izjava o troškovima

Garantujemo vam najbolju uslugu po najboljoj cijeni. Prije nego što naručite, detaljno ćemo vas obavestiti o ukupnim cijenama.

Ovo vam daje potpunu kontrolu nad troškovima.

Naše usluge

Servis i ugradnja novih brava

Ugradnja novih brava, servis, deblokada sigurnosnih brava, popravak svih vrsta brava.

Otvaranje automobila

Ukoliko vam je ključ od automobila ostao u bravi ili se prelomio, bravar će Vam pomoći kod otvaranja.

Otvaranje sefova

Servis i otvaranje sigurnosnih sefova i trezora. Izrada novih ključeva i kad su izgubljeni. Ugradnja novih, mehaničkih i elektronskih, brava na trezore i sefove.

Otvaranje vrata

Pokušali ste otvoriti vrata, ali čini se da vaš ključ ne stane u vašu bravu, da ste zaboravili ključeve ili vam je ključ slomljen u bravi? Zvuči kao noćna mora. Ali sa uslugama naše kompanije, vaš problem će biti riješen u najkraćem mogućem roku.
Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine

Načini plaćanja

Garantujemo


10-30 min. kod vas

Profesionalizam

Dostupnost 24 sata

Vjerovatno ste čuli za one situacije kada vaš ključ ostaje na pogrešnoj strani i ne možete ući u stan ili automobil ili jednostavno ne možete otvoriti sef. Ili izgubite ključ i morate da promenite bravu. To su situacije na koje su mnogi od vas sigurno naišli. I koga pozvati ako vam je potrebna nova brava ili hitan slučaj da biste istog dana ušli u kuću ili automobil. Rješenje se krije u samo jednoj riječi - bravar.

Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine

Bravari koji rade generacijama

Otvaranje vrata

Jeste li izgubili ključ ili ste ga polomili u cilindru brave? Da li su vam ulazna vrata snažno pogođena ili je brava zaglavljena? Svakako ćemo vam pomoći na prijateljski i kompetentan način. Možete koristiti našu besplatnu uslugu prosleđivanja poziva da biste došli do centra za hitne slučajeve na Palama (RS) i kontaktirali nas danonoćno.

Otvaranje sefova

Profesionalni bravari mogu riješiti bilo koju krizu u vezi sa sefovima. Bravari na Palama (RS) mogu otvoriti većinu vrata bez oštećenja. Naši vješti bravari nastoje da vrata potpuno otvore, a da ih ne oštete.

Otvaranje automobila

Osiguravamo da iskusni bravari na Palama (RS) pružaju brzu i pouzdanu hitnu pomoć danonoćno. Otvaramo automobilska vrata svih vrsta! Sa našim dugogodišnjim iskustvom možemo vas osloboditi bilo koje situacije. Bravar vam može ponuditi bilo koju vrstu usluge otvaranja vrata u bilo koje doba dana.

Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine

Mi smo specijalizovani za...

Otvaranje auta
Otvaranje vrata
Otvaranje sefova
Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine