Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine
  • Otvaranje bez
    oštećenja
  • Na vašoj lokaciji smo
    za 10-30 min.
  • Hitna služba
    24 sata

Mijenjanje brava svake vrste

Izgubili ste ključ? Slomljena brava? Zatvorena vrata? - Pozovite bravara na Palama (FBiH) i budite mirni. Naša usluga bravara za hitne slučajeve je brzo dostupna na licu mjesta i pouzdano otključava bravu. Zahvaljujući našoj prvoklasnoj opremi, možemo otvoriti nekoliko brava bez oštećenja cilindra i to po poštenoj cijeni. Pozovite nas i dobićete stručnu pomoć! Hitna služba na Palama (FBiH) - spremna za rad 24/7!

Transparentna izjava o troškovima

Garantujemo vam najbolju uslugu po najboljoj cijeni. Prije nego što naručite, detaljno ćemo vas obavestiti o ukupnim cijenama.

Ovo vam daje potpunu kontrolu nad troškovima.

Naše usluge

Servis i ugradnja novih brava

Ugradnja novih brava, servis, deblokada sigurnosnih brava, popravak svih vrsta brava.

Otvaranje automobila

Ukoliko vam je ključ od automobila ostao u bravi ili se prelomio, bravar će Vam pomoći kod otvaranja.

Otvaranje sefova

Servis i otvaranje sigurnosnih sefova i trezora. Izrada novih ključeva i kad su izgubljeni. Ugradnja novih, mehaničkih i elektronskih, brava na trezore i sefove.

Otvaranje vrata

Pokušali ste otvoriti vrata, ali čini se da vaš ključ ne stane u vašu bravu, da ste zaboravili ključeve ili vam je ključ slomljen u bravi? Zvuči kao noćna mora. Ali sa uslugama naše kompanije, vaš problem će biti riješen u najkraćem mogućem roku.
Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine

Načini plaćanja

Garantujemo


10-30 min. kod vas

Profesionalizam

Dostupnost 24 sata

Vjerovatno ste čuli za one situacije kada vaš ključ ostaje na pogrešnoj strani i ne možete ući u stan ili automobil ili jednostavno ne možete otvoriti sef. Ili izgubite ključ i morate da promenite bravu. To su situacije na koje su mnogi od vas sigurno naišli. I koga pozvati ako vam je potrebna nova brava ili hitan slučaj da biste istog dana ušli u kuću ili automobil. Rješenje se krije u samo jednoj riječi - bravar.

Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine

Bravari koji rade generacijama

Otvaranje vrata

Bez obzira da li je ključ slomljen, vrata zaključana ili je slomljen cilindar, uvijek smo tu za vas. Naši bravari na Palama (FBiH) su ljubazni i uvijek su tu za vas. Možete nas kontaktirati danonoćno i pozivni centar za hitne slučajeve na Palama (FBiH) je uvijek spreman da odgovori na vaša pitanja.

Otvaranje sefova

Naši profesionalni bravari mogu riješiti bilo koju krizu u vezi sa sefovima. Naši zaposleni na Palama (FBiH) su dobro obučeni i mogu otvoriti bilo koji tip sefa. Naši zaposleni imaju moderne uređaje i pomoću njih mogu otvoriti bilo koji tip sefa.

Otvaranje automobila

Uvjeravamo vas da iskusni bravari i monteri sa Pala (FBiH) pružaju brzu i pouzdanu hitnu pomoć tokom celog dana. Postoje i bravari koji nanose nepotrebnu štetu prilikom otvaranja vrata, što samo uvećava račun. Bilo da se radi o hitnom otvaranju ili normalnom otvaranju, bravari na Palam (FBiH) mogu osigurati da se šteta minimizira tokom svake operacije.

Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine

Mi smo specijalizovani za...

Otvaranje auta
Otvaranje vrata
Otvaranje sefova
Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine