Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine
  • Otvaranje bez
    oštećenja
  • Na vašoj lokaciji smo
    za 10-30 min.
  • Hitna služba
    24 sata

Mijenjanje brava svake vrste

Zahvaljujući našem dugogodišnjem iskustvu, oslobodićemo vas svake stresne situacije. Bravari u Oštroj Luci vam mogu ponuditi bilo koju vrstu usluge otvaranja vrata u bilo koje doba dana. Bravar može otvoriti većinu vrata bez nanošenja štete. Iskusni bravar iz Oštre Luke specijalizovao se za potpuno nerazorno otvaranje vrata.

Transparentna izjava o troškovima

Garantujemo vam najbolju uslugu po najboljoj cijeni. Prije nego što naručite, detaljno ćemo vas obavestiti o ukupnim cijenama.

Ovo vam daje potpunu kontrolu nad troškovima.

Naše usluge

Servis i ugradnja novih brava

Ugradnja novih brava, servis, deblokada sigurnosnih brava, popravak svih vrsta brava.

Otvaranje automobila

Ukoliko vam je ključ od automobila ostao u bravi ili se prelomio, bravar će Vam pomoći kod otvaranja.

Otvaranje sefova

Servis i otvaranje sigurnosnih sefova i trezora. Izrada novih ključeva i kad su izgubljeni. Ugradnja novih, mehaničkih i elektronskih, brava na trezore i sefove.

Otvaranje vrata

Pokušali ste otvoriti vrata, ali čini se da vaš ključ ne stane u vašu bravu, da ste zaboravili ključeve ili vam je ključ slomljen u bravi? Zvuči kao noćna mora. Ali sa uslugama naše kompanije, vaš problem će biti riješen u najkraćem mogućem roku.
Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine

Načini plaćanja

Garantujemo


10-30 min. kod vas

Profesionalizam

Dostupnost 24 sata

Vjerovatno ste čuli za one situacije kada vaš ključ ostaje na pogrešnoj strani i ne možete ući u stan ili automobil ili jednostavno ne možete otvoriti sef. Ili izgubite ključ i morate da promenite bravu. To su situacije na koje su mnogi od vas sigurno naišli. I koga pozvati ako vam je potrebna nova brava ili hitan slučaj da biste istog dana ušli u kuću ili automobil. Rješenje se krije u samo jednoj riječi - bravar.

Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine

Bravari koji rade generacijama

Otvaranje vrata

To se može dogoditi bilo kome od nas. Da li imate problema sa zatvaranjem vrata stana ili drugih vrata? Da li vam je slomljena brava ili ključ? Ozbiljan i ljubazan bravar iz Oštre Luke riješiće vaš problem - ako vam je to potrebno.

Otvaranje sefova

Tako je lako i jednostavno naručiti našu 24/7 bravarsku uslugu! Naša specijalnost: nerazorno otvaranje vrata sefa! Bez obzira da li su vrata zalupljena, ključevi zaglavljeni ili polomljeni, naša služba za hitno otpuštanje ključeva iz Oštre Luke otvoriće sve bez oštećenja.

Otvaranje automobila

Bilo kasno u noć ili rano ujutro, bravar Oštre Luke je uvijek tu da vam pomogne da riješite svoje probleme. U ovom slučaju, ne gubite vrijeme! Zato vas molimo da što prije pozovete bravara u Oštroj Luci i jedan od naših partnera će vas uskoro kontaktirati.

Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine

Mi smo specijalizovani za...

Otvaranje auta
Otvaranje vrata
Otvaranje sefova
Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine