Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine
  • Otvaranje bez
    oštećenja
  • Na vašoj lokaciji smo
    za 10-30 min.
  • Hitna služba
    24 sata

Mijenjanje brava svake vrste

Obično se to dogodi vrlo brzo - u nepažljivom trenutku vrata stana u Orašju se zatvaraju i zaključani ste napolju. Naravno, sada nemate ključ, pogotovo ako morate brzo da završite posao, na primjer zato što je dijete ostalo samo u stanu i potreban vam je pouzdan majstor koji će vam pomoći da se vratite kući u bilo koje doba dana ili noći. Naša 24-časovna glavna hitna služba u Orašju će vam omogućiti upravo to!

Transparentna izjava o troškovima

Garantujemo vam najbolju uslugu po najboljoj cijeni. Prije nego što naručite, detaljno ćemo vas obavestiti o ukupnim cijenama.

Ovo vam daje potpunu kontrolu nad troškovima.

Naše usluge

Servis i ugradnja novih brava

Ugradnja novih brava, servis, deblokada sigurnosnih brava, popravak svih vrsta brava.

Otvaranje automobila

Ukoliko vam je ključ od automobila ostao u bravi ili se prelomio, bravar će Vam pomoći kod otvaranja.

Otvaranje sefova

Servis i otvaranje sigurnosnih sefova i trezora. Izrada novih ključeva i kad su izgubljeni. Ugradnja novih, mehaničkih i elektronskih, brava na trezore i sefove.

Otvaranje vrata

Pokušali ste otvoriti vrata, ali čini se da vaš ključ ne stane u vašu bravu, da ste zaboravili ključeve ili vam je ključ slomljen u bravi? Zvuči kao noćna mora. Ali sa uslugama naše kompanije, vaš problem će biti riješen u najkraćem mogućem roku.
Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine

Načini plaćanja

Garantujemo


10-30 min. kod vas

Profesionalizam

Dostupnost 24 sata

Vjerovatno ste čuli za one situacije kada vaš ključ ostaje na pogrešnoj strani i ne možete ući u stan ili automobil ili jednostavno ne možete otvoriti sef. Ili izgubite ključ i morate da promenite bravu. To su situacije na koje su mnogi od vas sigurno naišli. I koga pozvati ako vam je potrebna nova brava ili hitan slučaj da biste istog dana ušli u kuću ili automobil. Rješenje se krije u samo jednoj riječi - bravar.

Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine

Bravari koji rade generacijama

Otvaranje vrata

Ako vaša vrata treba otvoriti, brzo ćemo vam pomoći! Naši bravari iz Orašja stoje na raspolaganju non-stop radnim danima, nedeljom i državnim praznicima u i oko Orašja. Bez obzira da li su vaša vrata upravo zatvorena, zaključana ili ključ polomljen. Naša služba za otvaranje u hitnim slučajevima nudi brzu i profesionalnu uslugu.

Otvaranje sefova

Zahvaljujući modernoj tehnologiji otvaranja, vrata sefa možemo normalno otvoriti bez oštećenja. Postoje trenuci kada tradicionalne hitne službe ne daju sve od sebe da otvore vrata bez upotrebe sile. Ako se vaša vrata neočekivano zatvore, osoblje Orašja za hitne slučajeve obično ih može otvoriti bez oštećenja.

Otvaranje automobila

Predmete zaglavljen u bravi takođe naš bravar iz Orašja može ukloniti - bez potrebe za instaliranjem skupe zamjene auto brava. Sve što vam treba je naš tim - posjeduju adekvatno znanje, iskustvo i vole izazov.

Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine

Mi smo specijalizovani za...

Otvaranje auta
Otvaranje vrata
Otvaranje sefova
Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine