Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine
  • Otvaranje bez
    oštećenja
  • Na vašoj lokaciji smo
    za 10-30 min.
  • Hitna služba
    24 sata

Mijenjanje brava svake vrste

Vrata su se neočekivano zalupila i nemate ključ pri ruci? Nema problema za bravara iz Odžaka: Naš tim će se pobrinuti da se što brže vratite u svoj stan. Nudimo profesionalno otvaranje vrata u bilo koje doba dana i noći. Neko vrijeme ste rastreseni, a onda se dogodi da se vrata stana zalupe, a ključ je još uvijek u bravi ili negdje u hodniku. I sada? Ako ste se zaključali ili izgubili ključ, samo vjerujte bravaru iz Odžaka.

Transparentna izjava o troškovima

Garantujemo vam najbolju uslugu po najboljoj cijeni. Prije nego što naručite, detaljno ćemo vas obavestiti o ukupnim cijenama.

Ovo vam daje potpunu kontrolu nad troškovima.

Naše usluge

Servis i ugradnja novih brava

Ugradnja novih brava, servis, deblokada sigurnosnih brava, popravak svih vrsta brava.

Otvaranje automobila

Ukoliko vam je ključ od automobila ostao u bravi ili se prelomio, bravar će Vam pomoći kod otvaranja.

Otvaranje sefova

Servis i otvaranje sigurnosnih sefova i trezora. Izrada novih ključeva i kad su izgubljeni. Ugradnja novih, mehaničkih i elektronskih, brava na trezore i sefove.

Otvaranje vrata

Pokušali ste otvoriti vrata, ali čini se da vaš ključ ne stane u vašu bravu, da ste zaboravili ključeve ili vam je ključ slomljen u bravi? Zvuči kao noćna mora. Ali sa uslugama naše kompanije, vaš problem će biti riješen u najkraćem mogućem roku.
Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine

Načini plaćanja

Garantujemo


10-30 min. kod vas

Profesionalizam

Dostupnost 24 sata

Vjerovatno ste čuli za one situacije kada vaš ključ ostaje na pogrešnoj strani i ne možete ući u stan ili automobil ili jednostavno ne možete otvoriti sef. Ili izgubite ključ i morate da promenite bravu. To su situacije na koje su mnogi od vas sigurno naišli. I koga pozvati ako vam je potrebna nova brava ili hitan slučaj da biste istog dana ušli u kuću ili automobil. Rješenje se krije u samo jednoj riječi - bravar.

Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine

Bravari koji rade generacijama

Otvaranje vrata

Naša dostupnost pokriva sve dane u nedelji u bilo koje doba dana. Bilo rano ujutro, naveče ili vikendom: Kad god stojite pred zatvorenim vratima, bravar iz Odžaka je savršen kontakt!

Otvaranje sefova

Tako je lako i jednostavno naručiti našu 24/7 bravarsku uslugu! Naša specijalnost: nerazorno otvaranje vrata sefa! Bez obzira da li su vrata zalupljena, ključevi zaglavljeni ili polomljeni, naša služba za hitno otpuštanje ključeva otvoriće sve bez oštećenja.

Otvaranje automobila

Predmete zaglavljen u bravi takođe naš bravar iz Odžaka može ukloniti - bez potrebe za instaliranjem skupe zamjene. Sve što vam treba je naš tim - posjeduju adekvatno znanje, bogatstvo iskustva i radost izazova.

Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine

Mi smo specijalizovani za...

Otvaranje auta
Otvaranje vrata
Otvaranje sefova
Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine