Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine
  • Otvaranje bez
    oštećenja
  • Na vašoj lokaciji smo
    za 10-30 min.
  • Hitna služba
    24 sata

Mijenjanje brava svake vrste

Stojite li ispred stana bez ključa? Usluga bravara u Novom Sarajevu nudi brzu podršku danonoćno - čak i vikendom i državnim praznicima. Izaberite pouzdanog dobavljača usluga i iskoristite kratko vrijeme čekanja. Naš kompetentni bravar u Novom Sarajevu će vam pomoći brzo i jeftino. Vaša bravarska hitna pomoć uvijek otvara brave nerazorno i ekonomično.

Transparentna izjava o troškovima

Garantujemo vam najbolju uslugu po najboljoj cijeni. Prije nego što naručite, detaljno ćemo vas obavestiti o ukupnim cijenama.

Ovo vam daje potpunu kontrolu nad troškovima.

Naše usluge

Servis i ugradnja novih brava

Ugradnja novih brava, servis, deblokada sigurnosnih brava, popravak svih vrsta brava.

Otvaranje automobila

Ukoliko vam je ključ od automobila ostao u bravi ili se prelomio, bravar će Vam pomoći kod otvaranja.

Otvaranje sefova

Servis i otvaranje sigurnosnih sefova i trezora. Izrada novih ključeva i kad su izgubljeni. Ugradnja novih, mehaničkih i elektronskih, brava na trezore i sefove.

Otvaranje vrata

Pokušali ste otvoriti vrata, ali čini se da vaš ključ ne stane u vašu bravu, da ste zaboravili ključeve ili vam je ključ slomljen u bravi? Zvuči kao noćna mora. Ali sa uslugama naše kompanije, vaš problem će biti riješen u najkraćem mogućem roku.
Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine

Načini plaćanja

Garantujemo


10-30 min. kod vas

Profesionalizam

Dostupnost 24 sata

Vjerovatno ste čuli za one situacije kada vaš ključ ostaje na pogrešnoj strani i ne možete ući u stan ili automobil ili jednostavno ne možete otvoriti sef. Ili izgubite ključ i morate da promenite bravu. To su situacije na koje su mnogi od vas sigurno naišli. I koga pozvati ako vam je potrebna nova brava ili hitan slučaj da biste istog dana ušli u kuću ili automobil. Rješenje se krije u samo jednoj riječi - bravar.

Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine

Bravari koji rade generacijama

Otvaranje vrata

Bravari u Novom Sarajevu nude mogućnost otvaranja vrata bilo koje vrste i u bilo koje doba dana. Bravar može otvoriti većinu vrata bez oštećenja. Iskusni bravar specijalizovao se za nerazorno otvaranje vrata.

Otvaranje sefova

Ako vam se sef ne otvori ili ako imate problema s otvaranjem sefa, to će vas izložiti velikom stresu. U ovom slučaju možete nazvati naš bravarski tim u Novom Sarajevu kada god poželite. Potrudićemo se da vaš sef bude otvoren što je prije moguće.

Otvaranje automobila

Pozovite nas! Bez obzira kada! Mi smo vam dostupni 24 sata dnevno. Možete čak i brzo i jeftino otvoriti vrata čak i vikendom i praznicima. Ako vam je potreban naš bravar iz Novog Sarajeva, možete nas nazvati; Bravar je obično na licu mjesta za 15-30 minuta.

Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine

Mi smo specijalizovani za...

Otvaranje auta
Otvaranje vrata
Otvaranje sefova
Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine