Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine
  • Otvaranje bez
    oštećenja
  • Na vašoj lokaciji smo
    za 10-30 min.
  • Hitna služba
    24 sata

Mijenjanje brava svake vrste

Čim niste bili oprezni, bilo je prekasno: bili ste na vratima, ključ je bio u stanu, ali ne paničarite! Kod bravara iz Novog Goražda možete brzo dobiti pomoć tokom cijelog dana. Bez obzira na to da li su vrata iza vas udarena snažno ili zaključana i izgubljen ključ, posebno obučeno osoblje u Novom Goraždu našeg partnera pobrinuće se da se brzo i lako vratite u svoj stan. Naša specijalnost: nerazorno otvaranje vrata!

Transparentna izjava o troškovima

Garantujemo vam najbolju uslugu po najboljoj cijeni. Prije nego što naručite, detaljno ćemo vas obavestiti o ukupnim cijenama.

Ovo vam daje potpunu kontrolu nad troškovima.

Naše usluge

Servis i ugradnja novih brava

Ugradnja novih brava, servis, deblokada sigurnosnih brava, popravak svih vrsta brava.

Otvaranje automobila

Ukoliko vam je ključ od automobila ostao u bravi ili se prelomio, bravar će Vam pomoći kod otvaranja.

Otvaranje sefova

Servis i otvaranje sigurnosnih sefova i trezora. Izrada novih ključeva i kad su izgubljeni. Ugradnja novih, mehaničkih i elektronskih, brava na trezore i sefove.

Otvaranje vrata

Pokušali ste otvoriti vrata, ali čini se da vaš ključ ne stane u vašu bravu, da ste zaboravili ključeve ili vam je ključ slomljen u bravi? Zvuči kao noćna mora. Ali sa uslugama naše kompanije, vaš problem će biti riješen u najkraćem mogućem roku.
Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine

Načini plaćanja

Garantujemo


10-30 min. kod vas

Profesionalizam

Dostupnost 24 sata

Vjerovatno ste čuli za one situacije kada vaš ključ ostaje na pogrešnoj strani i ne možete ući u stan ili automobil ili jednostavno ne možete otvoriti sef. Ili izgubite ključ i morate da promenite bravu. To su situacije na koje su mnogi od vas sigurno naišli. I koga pozvati ako vam je potrebna nova brava ili hitan slučaj da biste istog dana ušli u kuću ili automobil. Rješenje se krije u samo jednoj riječi - bravar.

Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine

Bravari koji rade generacijama

Otvaranje vrata

Bez obzira da li su vrata zaključana, ključ unutra ili slomljen, naš bravar neće oštetiti vaša vrata. Bravaru Novom Goraždu takođe može ukloniti predmete zaglavljene u bravi bez instaliranja skupih rezervnih dijelova.

Otvaranje sefova

Tako je jednostavno naručiti našu 24/7 bravarsku uslugu! Ako se sef ne otvori ili ako imate problema s otvaranjem, to će vas izložiti velikom pritisku. U ovom slučaju možete nazvati naš mobilni bravarski tim u Novom Goraždu danonoćno. Potrudićemo se da vaš sef bude otvoren što je pre moguće.

Otvaranje automobila

Naša dostupnost pokriva sve dane u nedelji u bilo koje doba dana. Bilo rano ujutro, nakon provedene noći u gradu ili vikendom: Bravari iz Novog Goražda su najbolji izbor za vas kada stojite ispred zatvorenih vrata automobila!

Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine

Mi smo specijalizovani za...

Otvaranje auta
Otvaranje vrata
Otvaranje sefova
Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine