Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine
  • Otvaranje bez
    oštećenja
  • Na vašoj lokaciji smo
    za 10-30 min.
  • Hitna služba
    24 sata

Mijenjanje brava svake vrste

Dijete vam se igra u dnevnoj sobi, šporet je uključen i samo želite brzo da iznesete smeće. Nalet vjetra i drama se nastavlja: ulazna vrata se zalupe i ključ je u stanu. Bez obzira koliko je sati - kasno u noć ili rano ujutru - bravar iz Novog Travnika uvijek je tu da vam riješi probleme. Ne gubite razum u ovakvoj situaciji jer su u pitanju minute. Zato brzo pozovite bravara u Novom Travniku i jedan od naših partnera posjetiće vas za kratko vrijeme.

Transparentna izjava o troškovima

Garantujemo vam najbolju uslugu po najboljoj cijeni. Prije nego što naručite, detaljno ćemo vas obavestiti o ukupnim cijenama.

Ovo vam daje potpunu kontrolu nad troškovima.

Naše usluge

Servis i ugradnja novih brava

Ugradnja novih brava, servis, deblokada sigurnosnih brava, popravak svih vrsta brava.

Otvaranje automobila

Ukoliko vam je ključ od automobila ostao u bravi ili se prelomio, bravar će Vam pomoći kod otvaranja.

Otvaranje sefova

Servis i otvaranje sigurnosnih sefova i trezora. Izrada novih ključeva i kad su izgubljeni. Ugradnja novih, mehaničkih i elektronskih, brava na trezore i sefove.

Otvaranje vrata

Pokušali ste otvoriti vrata, ali čini se da vaš ključ ne stane u vašu bravu, da ste zaboravili ključeve ili vam je ključ slomljen u bravi? Zvuči kao noćna mora. Ali sa uslugama naše kompanije, vaš problem će biti riješen u najkraćem mogućem roku.
Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine

Načini plaćanja

Garantujemo


10-30 min. kod vas

Profesionalizam

Dostupnost 24 sata

Vjerovatno ste čuli za one situacije kada vaš ključ ostaje na pogrešnoj strani i ne možete ući u stan ili automobil ili jednostavno ne možete otvoriti sef. Ili izgubite ključ i morate da promenite bravu. To su situacije na koje su mnogi od vas sigurno naišli. I koga pozvati ako vam je potrebna nova brava ili hitan slučaj da biste istog dana ušli u kuću ili automobil. Rješenje se krije u samo jednoj riječi - bravar.

Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine

Bravari koji rade generacijama

Otvaranje vrata

Nije bitno da li ste zaključani i trebate li nekoga da vam otvori kuću, podrum, vrata automobila ili potkrovlje - bravar u Novom Travniku je broj jedan po pitanju popravljanja neispravnih brava.

Otvaranje sefova

Ako koristite naš broj za hitne slučajeve kao hitnu pomoć, s jedne strane imate koristi od našeg dugogodišnjeg iskustva, a s druge strane od visoko kompetentnih partnera. 24-časovna bravarska služba u Novom Travniku za sve vrste sefova.

Otvaranje automobila

Bez obzira kada vam treba pomoć, hitna pomoć u Novom Travniku na raspolaganju vam je 24 sata dnevno, 365 dana u godini. Bravarski centar za hitne slučajeve je uvijek dostupan. Na primjer, ako izgubite ključ u nedelju ili kasno uveče i otkrijete da ste se zaključali ključem, uvijek se možete osloniti na našu uslugu bravara.

Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine

Mi smo specijalizovani za...

Otvaranje auta
Otvaranje vrata
Otvaranje sefova
Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine