Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine
  • Otvaranje bez
    oštećenja
  • Na vašoj lokaciji smo
    za 10-30 min.
  • Hitna služba
    24 sata

Mijenjanje brava svake vrste

Da li vam treba bravar za hitne slučajeve u Novom Gradu nakon posla? Naši zaposleni su strogo obučeni za sve bravarske proizvode i usluge, tako da garantujemo da će naš rad biti prvoklasan. Nakon što uđete u kuću ili objekat ili tek izgubite ključeve, u hitnom slučaju možete pozvati pomoć. Pozovite nas odmah! Locirani smo po čitavoj BiH, tako da smo na licu mjesta u Novom Gradu kroz 30-60 minuta.

Transparentna izjava o troškovima

Garantujemo vam najbolju uslugu po najboljoj cijeni. Prije nego što naručite, detaljno ćemo vas obavestiti o ukupnim cijenama.

Ovo vam daje potpunu kontrolu nad troškovima.

Naše usluge

Servis i ugradnja novih brava

Ugradnja novih brava, servis, deblokada sigurnosnih brava, popravak svih vrsta brava.

Otvaranje automobila

Ukoliko vam je ključ od automobila ostao u bravi ili se prelomio, bravar će Vam pomoći kod otvaranja.

Otvaranje sefova

Servis i otvaranje sigurnosnih sefova i trezora. Izrada novih ključeva i kad su izgubljeni. Ugradnja novih, mehaničkih i elektronskih, brava na trezore i sefove.

Otvaranje vrata

Pokušali ste otvoriti vrata, ali čini se da vaš ključ ne stane u vašu bravu, da ste zaboravili ključeve ili vam je ključ slomljen u bravi? Zvuči kao noćna mora. Ali sa uslugama naše kompanije, vaš problem će biti riješen u najkraćem mogućem roku.
Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine

Načini plaćanja

Garantujemo


10-30 min. kod vas

Profesionalizam

Dostupnost 24 sata

Vjerovatno ste čuli za one situacije kada vaš ključ ostaje na pogrešnoj strani i ne možete ući u stan ili automobil ili jednostavno ne možete otvoriti sef. Ili izgubite ključ i morate da promenite bravu. To su situacije na koje su mnogi od vas sigurno naišli. I koga pozvati ako vam je potrebna nova brava ili hitan slučaj da biste istog dana ušli u kuću ili automobil. Rješenje se krije u samo jednoj riječi - bravar.

Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine

Bravari koji rade generacijama

Otvaranje vrata

Takvi se nesrećni incidenti ponekad dogode i ljudi moraju da zaštite svoje domove ili kancelarije kako bi izbegli provale. Ako želite da promijenite bravu, poboljšate sigurnost kuće ili kancelarije ili vam je samo potrebna bezbjednosna provera, naši stručnjaci u Novom Gradu su uvijek spremni da odgovore na vaš poziv.

Otvaranje sefova

Svrha sefa je da zaštiti vaše stvari. Ako se ne otvori ili ako imate problema s otvaranjem, ili ste jednostavno izgubili ključ to će vas izložiti velikom stresu. U ovom slučaju možete nazvati naš bravarski tim u Novom Gradu danonoćno. Mi ćemo se pobrinuti da vaš sef ubrzo bude otvoren.

Otvaranje automobila

Ako ste se zaključali u automobilu ili izgubili ključeve automobila ili garaže u Novom Gradu, pozovite nas! Ako imate slomljenu bravu ili su vam vrata zablokirala, pozovite nas da riješimo vaš problem u najkraćem vremenskom roku!

Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine

Mi smo specijalizovani za...

Otvaranje auta
Otvaranje vrata
Otvaranje sefova
Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine