Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine
  • Otvaranje bez
    oštećenja
  • Na vašoj lokaciji smo
    za 10-30 min.
  • Hitna služba
    24 sata

Mijenjanje brava svake vrste

Shvatamo da blokiranje, gubitak ključa ili promjena brave mogu rezultirati ozbiljnom stresu. Stoga će naš 24-časovni bravar u Nevesinju za hitne slučajeve učiniti sve da brzo riješi vaš problem i umanji stres i anksioznost. Uz tehničko osoblje na raspolaganju non-stop, naši bravari u Nevesinju mogu vam pružiti zasluženu sigurnost kako biste rano dobili pojačanje.

Transparentna izjava o troškovima

Garantujemo vam najbolju uslugu po najboljoj cijeni. Prije nego što naručite, detaljno ćemo vas obavestiti o ukupnim cijenama.

Ovo vam daje potpunu kontrolu nad troškovima.

Naše usluge

Servis i ugradnja novih brava

Ugradnja novih brava, servis, deblokada sigurnosnih brava, popravak svih vrsta brava.

Otvaranje automobila

Ukoliko vam je ključ od automobila ostao u bravi ili se prelomio, bravar će Vam pomoći kod otvaranja.

Otvaranje sefova

Servis i otvaranje sigurnosnih sefova i trezora. Izrada novih ključeva i kad su izgubljeni. Ugradnja novih, mehaničkih i elektronskih, brava na trezore i sefove.

Otvaranje vrata

Pokušali ste otvoriti vrata, ali čini se da vaš ključ ne stane u vašu bravu, da ste zaboravili ključeve ili vam je ključ slomljen u bravi? Zvuči kao noćna mora. Ali sa uslugama naše kompanije, vaš problem će biti riješen u najkraćem mogućem roku.
Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine

Načini plaćanja

Garantujemo


10-30 min. kod vas

Profesionalizam

Dostupnost 24 sata

Vjerovatno ste čuli za one situacije kada vaš ključ ostaje na pogrešnoj strani i ne možete ući u stan ili automobil ili jednostavno ne možete otvoriti sef. Ili izgubite ključ i morate da promenite bravu. To su situacije na koje su mnogi od vas sigurno naišli. I koga pozvati ako vam je potrebna nova brava ili hitan slučaj da biste istog dana ušli u kuću ili automobil. Rješenje se krije u samo jednoj riječi - bravar.

Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine

Bravari koji rade generacijama

Otvaranje vrata

Svo naše tehničko osoblje je obučeno i pažljivo odabrano kako bi se osiguralo da blagovremeno bude upoznato sa vašim problemima. Ne morate da popunite dugački obrazac da biste rezervisali našeg 24-časovnog bravara u Nevesinju. Pozovite nas.

Otvaranje sefova

Imamo više od 15 godina iskustva u bravarskoj industriji, tako da vam možemo savjetovati kako da zaštitite svoj sef. Ako ste zaključali sef i ne možete ključem ponovo otključati, tu smo za vas! Vaši bravari u Nevesinju dostupni su 24/7. Obratite nam se za najbolju uslugu i savjet.

Otvaranje automobila

Ako ste se zaključali u automobilu ili izgubili ključeve automobila u Nevesinju, pozovite nas odmah! Ako imate slomljenu bravu ili su vam vrata zablokirala, pozovite nas da riješimo vaš problem u najkraćem mogućem roku!

Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine

Mi smo specijalizovani za...

Otvaranje auta
Otvaranje vrata
Otvaranje sefova
Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine