Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine
  • Otvaranje bez
    oštećenja
  • Na vašoj lokaciji smo
    za 10-30 min.
  • Hitna služba
    24 sata

Mijenjanje brava svake vrste

Nudimo usluge zamjene brave za sve budžete i uvijek smo spremni da se izborimo sa bilo kojom situacijom. Ako mislite da vaša trenutna brava nije previše sigurna ili je sigurnije koristiti uređaje protiv krađe, naši profesionalni bravari u Modriči mogu vam pomoći. Ako ste se tek uselili ili ušli u kancelariju, prvo što treba učiniti je zameniti brave na vratima. Naši kvalifikovani bravari u Modriči mogu vam pružiti najnovije informacije o novim i poboljšanim sistemima zaključavanja.

Transparentna izjava o troškovima

Garantujemo vam najbolju uslugu po najboljoj cijeni. Prije nego što naručite, detaljno ćemo vas obavestiti o ukupnim cijenama.

Ovo vam daje potpunu kontrolu nad troškovima.

Naše usluge

Servis i ugradnja novih brava

Ugradnja novih brava, servis, deblokada sigurnosnih brava, popravak svih vrsta brava.

Otvaranje automobila

Ukoliko vam je ključ od automobila ostao u bravi ili se prelomio, bravar će Vam pomoći kod otvaranja.

Otvaranje sefova

Servis i otvaranje sigurnosnih sefova i trezora. Izrada novih ključeva i kad su izgubljeni. Ugradnja novih, mehaničkih i elektronskih, brava na trezore i sefove.

Otvaranje vrata

Pokušali ste otvoriti vrata, ali čini se da vaš ključ ne stane u vašu bravu, da ste zaboravili ključeve ili vam je ključ slomljen u bravi? Zvuči kao noćna mora. Ali sa uslugama naše kompanije, vaš problem će biti riješen u najkraćem mogućem roku.
Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine

Načini plaćanja

Garantujemo


10-30 min. kod vas

Profesionalizam

Dostupnost 24 sata

Vjerovatno ste čuli za one situacije kada vaš ključ ostaje na pogrešnoj strani i ne možete ući u stan ili automobil ili jednostavno ne možete otvoriti sef. Ili izgubite ključ i morate da promenite bravu. To su situacije na koje su mnogi od vas sigurno naišli. I koga pozvati ako vam je potrebna nova brava ili hitan slučaj da biste istog dana ušli u kuću ili automobil. Rješenje se krije u samo jednoj riječi - bravar.

Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine

Bravari koji rade generacijama

Otvaranje vrata

Naša 24-časovna bravarska služba za pomoć pomoći će vam u najgorem slučaju i otvoriće vam vrata za nekoliko minuta, samo nas pozovite i dolazimo na lice mjesta!

Otvaranje sefova

Svrha sefa je zaštititi vaše stvari, a dužnost mu je držati ih zatvorene. Ako se ne otvori ili ako imate problema s otvaranjem, to će vas izložiti velikom stresu. U ovom slučaju možete nazvati naš bravarski tim u Modriči danonoćno. Potrudićemo se da vaš sef bude otvoren što je prije moguće.

Otvaranje automobila

Ako ste se zaključali van automobila ili izgubili ključeve automobila ili garaže u Modriči, pozovite nas! Ako imate slomljenu bravu ili su vam vrata zablokirala, pozovite nas da riješimo vaš problem sto prije!

Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine

Mi smo specijalizovani za...

Otvaranje auta
Otvaranje vrata
Otvaranje sefova
Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine