Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine
  • Otvaranje bez
    oštećenja
  • Na vašoj lokaciji smo
    za 10-30 min.
  • Hitna služba
    24 sata

Mijenjanje brava svake vrste

Hitno i profesionalno obavljamo razne bravarske poslove u Maglaju. Ako izgubite ključ, zaglavite se ili ne možete otvoriti vrata, pozovite nas. Budući da svaki bravar pored svog specijalističkog znanja ima i odgovarajuće alate, možete znatno smanjiti troškove i povećati sigurnost. Ako je ključ ostavljen unutra ili je oštećen, bravar u Maglaju vam takođe može pomoći da otvorite vrata automobila.

Transparentna izjava o troškovima

Garantujemo vam najbolju uslugu po najboljoj cijeni. Prije nego što naručite, detaljno ćemo vas obavestiti o ukupnim cijenama.

Ovo vam daje potpunu kontrolu nad troškovima.

Naše usluge

Servis i ugradnja novih brava

Ugradnja novih brava, servis, deblokada sigurnosnih brava, popravak svih vrsta brava.

Otvaranje automobila

Ukoliko vam je ključ od automobila ostao u bravi ili se prelomio, bravar će Vam pomoći kod otvaranja.

Otvaranje sefova

Servis i otvaranje sigurnosnih sefova i trezora. Izrada novih ključeva i kad su izgubljeni. Ugradnja novih, mehaničkih i elektronskih, brava na trezore i sefove.

Otvaranje vrata

Pokušali ste otvoriti vrata, ali čini se da vaš ključ ne stane u vašu bravu, da ste zaboravili ključeve ili vam je ključ slomljen u bravi? Zvuči kao noćna mora. Ali sa uslugama naše kompanije, vaš problem će biti riješen u najkraćem mogućem roku.
Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine

Načini plaćanja

Garantujemo


10-30 min. kod vas

Profesionalizam

Dostupnost 24 sata

Vjerovatno ste čuli za one situacije kada vaš ključ ostaje na pogrešnoj strani i ne možete ući u stan ili automobil ili jednostavno ne možete otvoriti sef. Ili izgubite ključ i morate da promenite bravu. To su situacije na koje su mnogi od vas sigurno naišli. I koga pozvati ako vam je potrebna nova brava ili hitan slučaj da biste istog dana ušli u kuću ili automobil. Rješenje se krije u samo jednoj riječi - bravar.

Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine

Bravari koji rade generacijama

Otvaranje vrata

Naša 24-časovna bravarska služba u Maglaju pomoći će vam u najgorem slučaju i otvoriće vam svakakva vrata za samo nekoliko minuta.

Otvaranje sefova

Svrha sefa je da zaštiti vaše stvari ili vašu finansijsku situaciju, a njegov posao je da ih drži zatvorene. Ako se ne otvori ili ako imate problema s otvaranjem, to će vas izložiti velikom stresu. U ovom slučaju možete nazvati naš mobilni bravarski tim u Maglaju danonoćno. Mi ćemo se pobrinuti da vaš sef uskoro bude otvoren.

Otvaranje automobila

Ako ste se zaključali u automobilu ili izgubili ključeve automobila ili garaže u Maglaju, pozovite nas! Ako imate slomljenu bravu ili su vam vrata zablokirala, pozovite nas da riješimo vaš problem.

Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine

Mi smo specijalizovani za...

Otvaranje auta
Otvaranje vrata
Otvaranje sefova
Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine