Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine
  • Otvaranje bez
    oštećenja
  • Na vašoj lokaciji smo
    za 10-30 min.
  • Hitna služba
    24 sata

Mijenjanje brava svake vrste

Iskusni stručnjaci i tehničari će vam pomoći u bilo koje doba dana i noći. Bez obzira da li ste se zaključali, izgubili ključ, brava je slomljena ili ste u bilo kojoj drugoj neprijatnoj situaciji koja vas sprječava da se osjećate sigurno, naši bravari za hitne slučajeve u Lukavcu dostupni su vam 365 dana u godini danonoćno. Nabavite pouzdane i brze 24-časovne bravarske usluge u Lukavcu.

Transparentna izjava o troškovima

Garantujemo vam najbolju uslugu po najboljoj cijeni. Prije nego što naručite, detaljno ćemo vas obavestiti o ukupnim cijenama.

Ovo vam daje potpunu kontrolu nad troškovima.

Naše usluge

Servis i ugradnja novih brava

Ugradnja novih brava, servis, deblokada sigurnosnih brava, popravak svih vrsta brava.

Otvaranje automobila

Ukoliko vam je ključ od automobila ostao u bravi ili se prelomio, bravar će Vam pomoći kod otvaranja.

Otvaranje sefova

Servis i otvaranje sigurnosnih sefova i trezora. Izrada novih ključeva i kad su izgubljeni. Ugradnja novih, mehaničkih i elektronskih, brava na trezore i sefove.

Otvaranje vrata

Pokušali ste otvoriti vrata, ali čini se da vaš ključ ne stane u vašu bravu, da ste zaboravili ključeve ili vam je ključ slomljen u bravi? Zvuči kao noćna mora. Ali sa uslugama naše kompanije, vaš problem će biti riješen u najkraćem mogućem roku.
Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine

Načini plaćanja

Garantujemo


10-30 min. kod vas

Profesionalizam

Dostupnost 24 sata

Vjerovatno ste čuli za one situacije kada vaš ključ ostaje na pogrešnoj strani i ne možete ući u stan ili automobil ili jednostavno ne možete otvoriti sef. Ili izgubite ključ i morate da promenite bravu. To su situacije na koje su mnogi od vas sigurno naišli. I koga pozvati ako vam je potrebna nova brava ili hitan slučaj da biste istog dana ušli u kuću ili automobil. Rješenje se krije u samo jednoj riječi - bravar.

Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine

Bravari koji rade generacijama

Otvaranje vrata

Hitnim slučajevima treba dati prioritet kako bi naši kvalifikovani bravari bili pred vašim vratima u Lukavcu za manje od 30 minuta. Samo nas pozovite, objasnite svoju hitnu situaciju i dajte nam adresu. Ostalo je na nama!

Otvaranje sefova

Pružamo usluge popravke, demontaže i ugradnje novih brava i cilindara u sefove. Ako imate zaključan sef u Lukavcu, kasu od koje ste izgubili ključ, ne brinite, mi smo ovdje da riješimo vaše probleme.

Otvaranje automobila

Pružamo pouzdane stambene, komercijalne i automobilske usluge u Lukavcu, pa ako se nađete u teškoj situaciji koja se efikasno može rešiti samo uz pomoć bravara, pozovite pomoć već danas, i sa vama smo u kratkom vremenskom roku!

Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine

Mi smo specijalizovani za...

Otvaranje auta
Otvaranje vrata
Otvaranje sefova
Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine