Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine
  • Otvaranje bez
    oštećenja
  • Na vašoj lokaciji smo
    za 10-30 min.
  • Hitna služba
    24 sata

Mijenjanje brava svake vrste

Ako izgubite ključ u Loparama, zaglavite se ili ne možete otvoriti vrata, pozovite nas. Možete biti potpuno sigurni da ćemo svoj posao obaviti besprijekorno i da ćete biti potpuno zadovoljni našim uslugama. Za svoj rad koristimo samo najsavremenije alate. Otvaramo sefove što je nježnije moguće kako biste bili potpuno sigurni da ćete i ubuduće koristiti svoj sef. Za nekoliko minuta otvorićemo sva vrata, koja su slučajno zatvorena, bez oštećenja. Tu smo za vas 24 sata dnevno. Možemo odmah riješiti problem ili ugovoriti sastanak u Loparama.

Transparentna izjava o troškovima

Garantujemo vam najbolju uslugu po najboljoj cijeni. Prije nego što naručite, detaljno ćemo vas obavestiti o ukupnim cijenama.

Ovo vam daje potpunu kontrolu nad troškovima.

Naše usluge

Servis i ugradnja novih brava

Ugradnja novih brava, servis, deblokada sigurnosnih brava, popravak svih vrsta brava.

Otvaranje automobila

Ukoliko vam je ključ od automobila ostao u bravi ili se prelomio, bravar će Vam pomoći kod otvaranja.

Otvaranje sefova

Servis i otvaranje sigurnosnih sefova i trezora. Izrada novih ključeva i kad su izgubljeni. Ugradnja novih, mehaničkih i elektronskih, brava na trezore i sefove.

Otvaranje vrata

Pokušali ste otvoriti vrata, ali čini se da vaš ključ ne stane u vašu bravu, da ste zaboravili ključeve ili vam je ključ slomljen u bravi? Zvuči kao noćna mora. Ali sa uslugama naše kompanije, vaš problem će biti riješen u najkraćem mogućem roku.
Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine

Načini plaćanja

Garantujemo


10-30 min. kod vas

Profesionalizam

Dostupnost 24 sata

Vjerovatno ste čuli za one situacije kada vaš ključ ostaje na pogrešnoj strani i ne možete ući u stan ili automobil ili jednostavno ne možete otvoriti sef. Ili izgubite ključ i morate da promenite bravu. To su situacije na koje su mnogi od vas sigurno naišli. I koga pozvati ako vam je potrebna nova brava ili hitan slučaj da biste istog dana ušli u kuću ili automobil. Rješenje se krije u samo jednoj riječi - bravar.

Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine

Bravari koji rade generacijama

Otvaranje vrata

Takvi se nesrećni incidenti ponekad dogode i ljudi moraju da zaštite svoje domove ili kancelarije kako bi izbjegli provale. Ako trebate da promijenite bravu, poboljšate sigurnost svog doma u Loparama ili kancelarije ili vam je samo potrebna bezbjednosna provjera, naši stručnjaci su uvijek spremni da odgovore na vaš poziv.

Otvaranje sefova

Ključna hitna služba za sve modele sefova, brava i ključeva. Pored toga, programiranje, zamena ključeva sefa u Loparama, popravka i ugradnja brava i druge usluge mogu se ponuditi na vaš zahtjev.

Otvaranje automobila

Izgubljeni ključevi automobila ponekad mogu izazvati paniku i puno problema. Ne možete stići na posao na vrijeme, porodica vas čeka, ili još gore, avion kreće bez vas. Bez obzira na situaciju, možete se osloniti na naš bravarski tim u loparama koji će vam ponuditi uslugu danonoćno.

Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine

Mi smo specijalizovani za...

Otvaranje auta
Otvaranje vrata
Otvaranje sefova
Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine