Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine
  • Otvaranje bez
    oštećenja
  • Na vašoj lokaciji smo
    za 10-30 min.
  • Hitna služba
    24 sata

Mijenjanje brava svake vrste

Mnogo je razloga da vam treba bravar u gradu Ljubuški. Možda ste se zaključali, ključ je unutra ili je ključ slomljen u bravi? Tada će vam bravarski stručnjaci pomoći u hitnim slučajevima. Bravari Ljubuškog dostupni su danonoćno za kritične hitne službe. Samo nas pozovite i stručnjak će vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku. Ako ste se slučajno zaključali ili izgubili ključ, ne paničarite. Naši bravarski profesionalci su specijalizovani su za takve situacije.

Transparentna izjava o troškovima

Garantujemo vam najbolju uslugu po najboljoj cijeni. Prije nego što naručite, detaljno ćemo vas obavestiti o ukupnim cijenama.

Ovo vam daje potpunu kontrolu nad troškovima.

Naše usluge

Servis i ugradnja novih brava

Ugradnja novih brava, servis, deblokada sigurnosnih brava, popravak svih vrsta brava.

Otvaranje automobila

Ukoliko vam je ključ od automobila ostao u bravi ili se prelomio, bravar će Vam pomoći kod otvaranja.

Otvaranje sefova

Servis i otvaranje sigurnosnih sefova i trezora. Izrada novih ključeva i kad su izgubljeni. Ugradnja novih, mehaničkih i elektronskih, brava na trezore i sefove.

Otvaranje vrata

Pokušali ste otvoriti vrata, ali čini se da vaš ključ ne stane u vašu bravu, da ste zaboravili ključeve ili vam je ključ slomljen u bravi? Zvuči kao noćna mora. Ali sa uslugama naše kompanije, vaš problem će biti riješen u najkraćem mogućem roku.
Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine

Načini plaćanja

Garantujemo


10-30 min. kod vas

Profesionalizam

Dostupnost 24 sata

Vjerovatno ste čuli za one situacije kada vaš ključ ostaje na pogrešnoj strani i ne možete ući u stan ili automobil ili jednostavno ne možete otvoriti sef. Ili izgubite ključ i morate da promenite bravu. To su situacije na koje su mnogi od vas sigurno naišli. I koga pozvati ako vam je potrebna nova brava ili hitan slučaj da biste istog dana ušli u kuću ili automobil. Rješenje se krije u samo jednoj riječi - bravar.

Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine

Bravari koji rade generacijama

Otvaranje vrata

Naša 24-časovna bravarska služba u gradu Ljubuški pomoći će vam u najgorem slučaju i otvoriće vam svakakva vrata za samo nekoliko minuta.

Otvaranje sefova

U većini slučajeva naši stručnjaci uspiju da otvore vrata sefa bez oštećenja u roku od nekoliko minuta. Na taj način se vanredna situacija zaboravlja jednako brzo kao što se i dogodila.

Otvaranje automobila

Ako se automobilska vrata ne otvaraju ili ako imate problema s otvaranjem, to će vas izložiti velikom pritisku. U ovom slučaju možete nazvati naš mobilni tim danonoćno. Mi ćemo se pobrinuti da vaš automobil uskoro bude otvoren.

Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine

Mi smo specijalizovani za...

Otvaranje auta
Otvaranje vrata
Otvaranje sefova
Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine