Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine
  • Otvaranje bez
    oštećenja
  • Na vašoj lokaciji smo
    za 10-30 min.
  • Hitna služba
    24 sata

Mijenjanje brava svake vrste

Iskusni stručnjaci i tehničari će vam pomoći u bilo koje doba dana i noći. Bez obzira da li ste se zaključali, izgubili ključ, brava je slomljena ili ste u drugoj neprijatnoj situaciji koja vas sprečava da se osjećate bezbjedno, naši bravari za nuždu dostupni su vam 365 dana u godini danonoćno. Nabavite pouzdane i brze 24-časovne bravarske službe u Ljubinju. Pružamo pouzdane stambene, komercijalne i automobilske usluge, pa ako se nađete u teškoj situaciji koja se samo uz pomoć bravara može efikasno riješiti, pozovite pomoć u Ljubinju već danas.

Transparentna izjava o troškovima

Garantujemo vam najbolju uslugu po najboljoj cijeni. Prije nego što naručite, detaljno ćemo vas obavestiti o ukupnim cijenama.

Ovo vam daje potpunu kontrolu nad troškovima.

Naše usluge

Servis i ugradnja novih brava

Ugradnja novih brava, servis, deblokada sigurnosnih brava, popravak svih vrsta brava.

Otvaranje automobila

Ukoliko vam je ključ od automobila ostao u bravi ili se prelomio, bravar će Vam pomoći kod otvaranja.

Otvaranje sefova

Servis i otvaranje sigurnosnih sefova i trezora. Izrada novih ključeva i kad su izgubljeni. Ugradnja novih, mehaničkih i elektronskih, brava na trezore i sefove.

Otvaranje vrata

Pokušali ste otvoriti vrata, ali čini se da vaš ključ ne stane u vašu bravu, da ste zaboravili ključeve ili vam je ključ slomljen u bravi? Zvuči kao noćna mora. Ali sa uslugama naše kompanije, vaš problem će biti riješen u najkraćem mogućem roku.
Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine

Načini plaćanja

Garantujemo


10-30 min. kod vas

Profesionalizam

Dostupnost 24 sata

Vjerovatno ste čuli za one situacije kada vaš ključ ostaje na pogrešnoj strani i ne možete ući u stan ili automobil ili jednostavno ne možete otvoriti sef. Ili izgubite ključ i morate da promenite bravu. To su situacije na koje su mnogi od vas sigurno naišli. I koga pozvati ako vam je potrebna nova brava ili hitan slučaj da biste istog dana ušli u kuću ili automobil. Rješenje se krije u samo jednoj riječi - bravar.

Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine

Bravari koji rade generacijama

Otvaranje vrata

PVC vrata i prozori su vrlo dobri, sigurni i odličan način za dobru zvučnu izolaciju. Međutim, ako se ključ izgubi ili zaključa unutra, naši profesionalni bravari pokrivaju cijelo područje Ljubinja i pomažu vam danonoćno, samo nas pozovite!

Otvaranje sefova

Bez obzira kada vam je potrebna pomoć, Ljubinje bravarska služba je na raspolaganju 24 sata dnevno, 365 dana u godini. Bravarski centar za hitne slučajeve je uvijek dostupan. Na primjer, ako izgubite ključ u nedelju ili kasno uveče. uvijek se možete osloniti na našu bravarsku uslugu.

Otvaranje automobila

Ako ste se zaključali ili izgubili ključeve automobila ili garaže u Ljubinju, pozovite nas! Ako imate slomljenu bravu sefa ili cilindar ili su vam se jednostavno vrata blokirala, pozovite nas odmah da riješimo vaš problem.

Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine

Mi smo specijalizovani za...

Otvaranje auta
Otvaranje vrata
Otvaranje sefova
Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine