Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine
  • Otvaranje bez
    oštećenja
  • Na vašoj lokaciji smo
    za 10-30 min.
  • Hitna služba
    24 sata

Mijenjanje brava svake vrste

Specijalizovani smo za automobile, sefove i otvaranje vrata. Vršimo kompletnu ugradnju brava, umetaka, vijaka, sigurnosnih dodataka, sistema za održavanje itd. Hitno i profesionalno obavljamo razne bravarske poslove. Ako izgubite ključ u Livnu, zaglavite se ili ne možete otvoriti vrata, pozovite nas. Budući da svaki bravar pored svog specijalističkog znanja ima i odgovarajuće alate, možete znatno smanjiti troškove i povećati sigurnost. Ako je ključ ostavljen unutra ili je oštećen, bravar u Livnu vam takođe može pomoći da otvorite vrata automobila. Tu smo za vas 24 sata dnevno tokom cijele godine. Za pola sata pred vašim vratima.

Transparentna izjava o troškovima

Garantujemo vam najbolju uslugu po najboljoj cijeni. Prije nego što naručite, detaljno ćemo vas obavestiti o ukupnim cijenama.

Ovo vam daje potpunu kontrolu nad troškovima.

Naše usluge

Servis i ugradnja novih brava

Ugradnja novih brava, servis, deblokada sigurnosnih brava, popravak svih vrsta brava.

Otvaranje automobila

Ukoliko vam je ključ od automobila ostao u bravi ili se prelomio, bravar će Vam pomoći kod otvaranja.

Otvaranje sefova

Servis i otvaranje sigurnosnih sefova i trezora. Izrada novih ključeva i kad su izgubljeni. Ugradnja novih, mehaničkih i elektronskih, brava na trezore i sefove.

Otvaranje vrata

Pokušali ste otvoriti vrata, ali čini se da vaš ključ ne stane u vašu bravu, da ste zaboravili ključeve ili vam je ključ slomljen u bravi? Zvuči kao noćna mora. Ali sa uslugama naše kompanije, vaš problem će biti riješen u najkraćem mogućem roku.
Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine

Načini plaćanja

Garantujemo


10-30 min. kod vas

Profesionalizam

Dostupnost 24 sata

Vjerovatno ste čuli za one situacije kada vaš ključ ostaje na pogrešnoj strani i ne možete ući u stan ili automobil ili jednostavno ne možete otvoriti sef. Ili izgubite ključ i morate da promenite bravu. To su situacije na koje su mnogi od vas sigurno naišli. I koga pozvati ako vam je potrebna nova brava ili hitan slučaj da biste istog dana ušli u kuću ili automobil. Rješenje se krije u samo jednoj riječi - bravar.

Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine

Bravari koji rade generacijama

Otvaranje vrata

Vaš bravar u Livnu će vam pomoći što je to prije moguće. Brave koje mi popravljamo nisu oštećene u 99% slučajeva. Takođe možemo koristiti specijalne alate za lako i sigurno otvaranje vrata.

Otvaranje sefova

Ako su vam brava ili cilindar brave sefa slomljeni ili su vrata blokirana, pozovite nas da riješimo vaš problem. Ako vam je ključ sefa ostavljen unutra ili je slomljen, bravar u livnu vam može pomoći da ga otvorite.

Otvaranje automobila

Mi smo tu za vas danonoćno. Koristimo savremene metode i savremena sredstva za otvaranje automobilskih brava. Svojim iskustvom znamo kako da otvorimo automobil ili garažna vrata u najkraćem mogućem roku bez oštećenja.

Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine

Mi smo specijalizovani za...

Otvaranje auta
Otvaranje vrata
Otvaranje sefova
Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine