Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine
  • Otvaranje bez
    oštećenja
  • Na vašoj lokaciji smo
    za 10-30 min.
  • Hitna služba
    24 sata

Mijenjanje brava svake vrste

Dostupne usluge otvaranja vrata, zamjena cilindra, otvaranje vrata automobila, popravke brava svih vrsta. Bravarska radnja u Laktašima, sa novim i modernim mašinama, proizvodi sve vrste standardnih i specijalnih ključeva i neprestano ulaže u nove generacije mašina i uređaja. Dolazak na adresu u slučaju da se vrata zatvore, zaključaju ili ako jednostavno izgubite ključ. Cijena zavisi od stepena oštećenja i vrste brave. Pozovite nas, stojimo vam na raspolaganju 24 sata dnevno. Možete biti potpuno sigurni da će naš posao biti izveden savršeno.

Transparentna izjava o troškovima

Garantujemo vam najbolju uslugu po najboljoj cijeni. Prije nego što naručite, detaljno ćemo vas obavestiti o ukupnim cijenama.

Ovo vam daje potpunu kontrolu nad troškovima.

Naše usluge

Servis i ugradnja novih brava

Ugradnja novih brava, servis, deblokada sigurnosnih brava, popravak svih vrsta brava.

Otvaranje automobila

Ukoliko vam je ključ od automobila ostao u bravi ili se prelomio, bravar će Vam pomoći kod otvaranja.

Otvaranje sefova

Servis i otvaranje sigurnosnih sefova i trezora. Izrada novih ključeva i kad su izgubljeni. Ugradnja novih, mehaničkih i elektronskih, brava na trezore i sefove.

Otvaranje vrata

Pokušali ste otvoriti vrata, ali čini se da vaš ključ ne stane u vašu bravu, da ste zaboravili ključeve ili vam je ključ slomljen u bravi? Zvuči kao noćna mora. Ali sa uslugama naše kompanije, vaš problem će biti riješen u najkraćem mogućem roku.
Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine

Načini plaćanja

Garantujemo


10-30 min. kod vas

Profesionalizam

Dostupnost 24 sata

Vjerovatno ste čuli za one situacije kada vaš ključ ostaje na pogrešnoj strani i ne možete ući u stan ili automobil ili jednostavno ne možete otvoriti sef. Ili izgubite ključ i morate da promenite bravu. To su situacije na koje su mnogi od vas sigurno naišli. I koga pozvati ako vam je potrebna nova brava ili hitan slučaj da biste istog dana ušli u kuću ili automobil. Rješenje se krije u samo jednoj riječi - bravar.

Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine

Bravari koji rade generacijama

Otvaranje vrata

Veoma bogato iskustvo i profesionalnost, stručnost i pristupačne cijene. Otvaramo brave u Laktašima u slučaju nužde, sve vrste brava, stanovi i kuće otvaramo 24 sata dnevno, brzo i bez oštećenja.

Otvaranje sefova

Pružamo usluge demontaže, popravke i ugradnje starih i novih brava i cilindara u sefove. Ako imate zaključan sef u Laktašima, kasu od koje ste izgubili ključ, ne brinite, mi smo ovdje da riješimo vaše probleme.

Otvaranje automobila

Ako ste se zaključali ili izgubili ključeve automobila ili garaže u Laktašima, pozovite nas! Ako imate slomljenu bravu ili cilindar ili su vam vrata blokirana, pozovite nas da riješimo vaš problem.

Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine

Mi smo specijalizovani za...

Otvaranje auta
Otvaranje vrata
Otvaranje sefova
Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine