Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine
  • Otvaranje bez
    oštećenja
  • Na vašoj lokaciji smo
    za 10-30 min.
  • Hitna služba
    24 sata

Mijenjanje brava svake vrste

Ako zaboravite ili izgubite ključ od stana ili je brava na vratima automobila neispravna, sef vam se zaglavio ili je ključ jednostavno pukao, naša hitna služba u Kupresu (RS) dostupna je danju i noću (uključujući nedelju i državne praznike). Brava vrata je neispravna ili se zaglavila? To ne predstavlja problem za naše stručnjake u Kupresu (RS). Pomoći ćemo vam brzo i kompetentno i truditi se da budemo bez gubitaka. Radimo sa najsavremenijom tehnologijom i alatima. Čak i ako su vrata zaključana, obično nije potreban novi profilni cilindar.

Transparentna izjava o troškovima

Garantujemo vam najbolju uslugu po najboljoj cijeni. Prije nego što naručite, detaljno ćemo vas obavestiti o ukupnim cijenama.

Ovo vam daje potpunu kontrolu nad troškovima.

Naše usluge

Servis i ugradnja novih brava

Ugradnja novih brava, servis, deblokada sigurnosnih brava, popravak svih vrsta brava.

Otvaranje automobila

Ukoliko vam je ključ od automobila ostao u bravi ili se prelomio, bravar će Vam pomoći kod otvaranja.

Otvaranje sefova

Servis i otvaranje sigurnosnih sefova i trezora. Izrada novih ključeva i kad su izgubljeni. Ugradnja novih, mehaničkih i elektronskih, brava na trezore i sefove.

Otvaranje vrata

Pokušali ste otvoriti vrata, ali čini se da vaš ključ ne stane u vašu bravu, da ste zaboravili ključeve ili vam je ključ slomljen u bravi? Zvuči kao noćna mora. Ali sa uslugama naše kompanije, vaš problem će biti riješen u najkraćem mogućem roku.
Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine

Načini plaćanja

Garantujemo


10-30 min. kod vas

Profesionalizam

Dostupnost 24 sata

Vjerovatno ste čuli za one situacije kada vaš ključ ostaje na pogrešnoj strani i ne možete ući u stan ili automobil ili jednostavno ne možete otvoriti sef. Ili izgubite ključ i morate da promenite bravu. To su situacije na koje su mnogi od vas sigurno naišli. I koga pozvati ako vam je potrebna nova brava ili hitan slučaj da biste istog dana ušli u kuću ili automobil. Rješenje se krije u samo jednoj riječi - bravar.

Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine

Bravari koji rade generacijama

Otvaranje vrata

Ako izgubite ključ, zaglavite se ili ne možete otvoriti vrata, pozovite nas. Možete biti potpuno sigurni da ćemo svoj posao obaviti besprijekorno i da ćete biti potpuno zadovoljni našim uslugama. Za svoj rad koristimo samo najsavremenije alate.

Otvaranje sefova

Otvaramo sefove u Kupresu (RS) što je nježnije moguće kako biste bili potpuno sigurni da ćete i ubuduće koristiti svoj sef. Za nekoliko minuta otvorićemo sva vrata koja su slučajno zatvorena, bez oštećenja!

Otvaranje automobila

U Kupresu (RS) možete popraviti i auto brave. Tu smo za vas 24 sata dnevno. Možemo odmah riješiti problem ili ugovoriti sastanak. Koristimo moderne alate za otvaranje svih vrsta automobilskih brava. Zbog našeg iskustva možemo da otvorimo automobilska vrata za nekoliko minuta bez ikakve nanešene štete.

Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine

Mi smo specijalizovani za...

Otvaranje auta
Otvaranje vrata
Otvaranje sefova
Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine