Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine
  • Otvaranje bez
    oštećenja
  • Na vašoj lokaciji smo
    za 10-30 min.
  • Hitna služba
    24 sata

Mijenjanje brava svake vrste

Svi znamo kakav je osećaj kada napustite kuću ili stan, zatvorite ulazna vrata da biste vidjeli da li su vaša vrata zatvorena i da je ključ od stana još uvijek u stanu. Ako ste krenuli na važan sastanak u Kupresu (FBiH), morate da pokupite dijete ili se odvesti na posao, vremena je malo, treba li vam brza pomoć? Možete se osloniti na nas! Naši zaposleni u Kupresu (FBiH) I dalje mogu pružiti hitnu bravarsku uslugu! Vaša hitna služba za Kupres (FBiH) i cijelu državu!

Transparentna izjava o troškovima

Garantujemo vam najbolju uslugu po najboljoj cijeni. Prije nego što naručite, detaljno ćemo vas obavestiti o ukupnim cijenama.

Ovo vam daje potpunu kontrolu nad troškovima.

Naše usluge

Servis i ugradnja novih brava

Ugradnja novih brava, servis, deblokada sigurnosnih brava, popravak svih vrsta brava.

Otvaranje automobila

Ukoliko vam je ključ od automobila ostao u bravi ili se prelomio, bravar će Vam pomoći kod otvaranja.

Otvaranje sefova

Servis i otvaranje sigurnosnih sefova i trezora. Izrada novih ključeva i kad su izgubljeni. Ugradnja novih, mehaničkih i elektronskih, brava na trezore i sefove.

Otvaranje vrata

Pokušali ste otvoriti vrata, ali čini se da vaš ključ ne stane u vašu bravu, da ste zaboravili ključeve ili vam je ključ slomljen u bravi? Zvuči kao noćna mora. Ali sa uslugama naše kompanije, vaš problem će biti riješen u najkraćem mogućem roku.
Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine

Načini plaćanja

Garantujemo


10-30 min. kod vas

Profesionalizam

Dostupnost 24 sata

Vjerovatno ste čuli za one situacije kada vaš ključ ostaje na pogrešnoj strani i ne možete ući u stan ili automobil ili jednostavno ne možete otvoriti sef. Ili izgubite ključ i morate da promenite bravu. To su situacije na koje su mnogi od vas sigurno naišli. I koga pozvati ako vam je potrebna nova brava ili hitan slučaj da biste istog dana ušli u kuću ili automobil. Rješenje se krije u samo jednoj riječi - bravar.

Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine

Bravari koji rade generacijama

Otvaranje vrata

Hitno i profesionalno obavljamo sve vrste bravarskih poslova u Kupresu (FBiH). Ako ste izgubili ključ, zaglavili se ili ne možete da otvorite vrata, pozovite nas. Tu smo za vas 24 sata dnevno.

Otvaranje sefova

Garantujemo vam najbolju uslugu po najboljoj cijeni. Prvo možete saznati sve detalje o ukupnim cijenama. Ovo vam daje potpunu kontrolu nad troškovima.

Otvaranje automobila

Vaši troškovi su znatno smanjeni, a sigurnost povećana, jer svaki bravar u Kupresu (FBiH) pored svog specijalističkog znanja posjeduje i odgovarajuće alate. Bravar vam takođe može pomoći da otvorite vrata automobila ako je vaš ključ unutra ili je slomljen.

Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine

Mi smo specijalizovani za...

Otvaranje auta
Otvaranje vrata
Otvaranje sefova
Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine