Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine
  • Otvaranje bez
    oštećenja
  • Na vašoj lokaciji smo
    za 10-30 min.
  • Hitna služba
    24 sata

Mijenjanje brava svake vrste

Neki su bravari specijalizovani za određene vrste brave, ali obično naši bravari u Kreševu mogu otvoriti sve vrste brave. Međutim, kako bi se pružile bravarske usluge, korisno mu je pružiti valjanu ličnu kartu i / ili vlasništvo nad odgovarajućom imovinom. U mnogim slučajevima potrebno je oboje, ali očigledno je da ste privremeno zatvoreni van svoje kuće u Kreševu, a komšije su obično dovoljni za verbalnu identifikaciju.

Transparentna izjava o troškovima

Garantujemo vam najbolju uslugu po najboljoj cijeni. Prije nego što naručite, detaljno ćemo vas obavestiti o ukupnim cijenama.

Ovo vam daje potpunu kontrolu nad troškovima.

Naše usluge

Servis i ugradnja novih brava

Ugradnja novih brava, servis, deblokada sigurnosnih brava, popravak svih vrsta brava.

Otvaranje automobila

Ukoliko vam je ključ od automobila ostao u bravi ili se prelomio, bravar će Vam pomoći kod otvaranja.

Otvaranje sefova

Servis i otvaranje sigurnosnih sefova i trezora. Izrada novih ključeva i kad su izgubljeni. Ugradnja novih, mehaničkih i elektronskih, brava na trezore i sefove.

Otvaranje vrata

Pokušali ste otvoriti vrata, ali čini se da vaš ključ ne stane u vašu bravu, da ste zaboravili ključeve ili vam je ključ slomljen u bravi? Zvuči kao noćna mora. Ali sa uslugama naše kompanije, vaš problem će biti riješen u najkraćem mogućem roku.
Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine

Načini plaćanja

Garantujemo


10-30 min. kod vas

Profesionalizam

Dostupnost 24 sata

Vjerovatno ste čuli za one situacije kada vaš ključ ostaje na pogrešnoj strani i ne možete ući u stan ili automobil ili jednostavno ne možete otvoriti sef. Ili izgubite ključ i morate da promenite bravu. To su situacije na koje su mnogi od vas sigurno naišli. I koga pozvati ako vam je potrebna nova brava ili hitan slučaj da biste istog dana ušli u kuću ili automobil. Rješenje se krije u samo jednoj riječi - bravar.

Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine

Bravari koji rade generacijama

Otvaranje vrata

Kada treba da zamjenite ili popravite bravu vrata, bravar u Kreševu vam može pomoći svojim bogatim iskustvom i znanjem dajući vam najbolji savjet. Bravarska usluga za otvaranje vrata bilo gdje u Kreševu je nadomak ruke i može vam pomoći brzo i efikasno.

Otvaranje sefova

Profesionalni bravari mogu riješiti bilo koju krizu u vezi sa bravama. Naši zaposleni u Kreševu su dobro obučeni i mogu otvoriti bilo koji tip brave. Naši zaposleni imaju moderne uređaje i pomoću njih mogu otvoriti bilo koji tip sefa.

Otvaranje automobila

Naša bravarska usluga dostupna je 24 sata dnevno, 365 dana u godini (uključujući državne praznike). Nazovite nas danju ili noću, mi smo tu za vas.

Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine

Mi smo specijalizovani za...

Otvaranje auta
Otvaranje vrata
Otvaranje sefova
Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine