Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine
  • Otvaranje bez
    oštećenja
  • Na vašoj lokaciji smo
    za 10-30 min.
  • Hitna služba
    24 sata

Mijenjanje brava svake vrste

Jeste li izašli iz kuće i zaboravili ključ? Neko vam je ukrao ključeve? Da li imate ključ, ali ne možete da otvorite bravu? Ne brinite, na pravom ste mjestu. 365 dana u godini nudimo usluge za sve hitne slučajeve (naši bravari u Kotor-Varošu takođe mogu da pružaju usluge tokom praznika). Naši bravari su sertifikovani za rad i poseduju najsavremeniju opremu koja klijentima obezbeđuje brzu i tačnu uslugu bez oštećenja vrata ili brava. Za naše bravare u Kotor-Varošu vrsta brave nije bitna, oni će problem riješiti što je prije moguće. Naši bravari su rasprostranjeni širom BiH tako da bez obzira odakle zovete, naš bravar je uvijek tu za vas.

Transparentna izjava o troškovima

Garantujemo vam najbolju uslugu po najboljoj cijeni. Prije nego što naručite, detaljno ćemo vas obavestiti o ukupnim cijenama.

Ovo vam daje potpunu kontrolu nad troškovima.

Naše usluge

Servis i ugradnja novih brava

Ugradnja novih brava, servis, deblokada sigurnosnih brava, popravak svih vrsta brava.

Otvaranje automobila

Ukoliko vam je ključ od automobila ostao u bravi ili se prelomio, bravar će Vam pomoći kod otvaranja.

Otvaranje sefova

Servis i otvaranje sigurnosnih sefova i trezora. Izrada novih ključeva i kad su izgubljeni. Ugradnja novih, mehaničkih i elektronskih, brava na trezore i sefove.

Otvaranje vrata

Pokušali ste otvoriti vrata, ali čini se da vaš ključ ne stane u vašu bravu, da ste zaboravili ključeve ili vam je ključ slomljen u bravi? Zvuči kao noćna mora. Ali sa uslugama naše kompanije, vaš problem će biti riješen u najkraćem mogućem roku.
Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine

Načini plaćanja

Garantujemo


10-30 min. kod vas

Profesionalizam

Dostupnost 24 sata

Vjerovatno ste čuli za one situacije kada vaš ključ ostaje na pogrešnoj strani i ne možete ući u stan ili automobil ili jednostavno ne možete otvoriti sef. Ili izgubite ključ i morate da promenite bravu. To su situacije na koje su mnogi od vas sigurno naišli. I koga pozvati ako vam je potrebna nova brava ili hitan slučaj da biste istog dana ušli u kuću ili automobil. Rješenje se krije u samo jednoj riječi - bravar.

Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine

Bravari koji rade generacijama

Otvaranje vrata

Šta profesionalni bravari u Kotor-Varošu ne mogu? Kao što smo ranije konstatovali, bravari mogu pomoći u rješavanju gotovo svake krize povezane sa bravama, ali postoje neke stvari koje oni ne mogu učiniti. Podrazumijeva se da bravar ne može otvoriti vrata imovine koja nije u vašem vlasništvu ili u kojoj ne živite.

Otvaranje sefova

Vjerujte samo našim profesionalcima rasprostranjenim u Kotor-Varošu. Sve naše usluge otvaranja sefova su garantovane danonoćno (24/7) po povoljnoj cijeni kao bravarska hitna služba Kotor-Varoša.

Otvaranje automobila

Naša bravarska specijalizovana služba za pružanje hitnih usluga u Kotor-Varoši nudi hitne bravarske usluge koje uključuju: otvaranje zalupljenih vrata automobila, otvaranje garažnih vrata i mnogo drugih usluga.

Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine

Mi smo specijalizovani za...

Otvaranje auta
Otvaranje vrata
Otvaranje sefova
Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine