Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine
  • Otvaranje bez
    oštećenja
  • Na vašoj lokaciji smo
    za 10-30 min.
  • Hitna služba
    24 sata

Mijenjanje brava svake vrste

Ključ koji nije isjekao stručnjak, ostaviće udubljenja, zareze i mrlje u vašoj bravi i vremenom postepeno uništava njen integritet. Zahvaljujući našoj visokokvalitetnoj usluzi u Kostajnici, možete biti sigurni da će vam dobro obučeni stručnjaci pružiti ključeve na najvišem nivou. Možemo da isječemo bilo koji ključ, uključujući rijetke ili neobične modele, i nudimo konkurentna prilagođavanja cijena kako bismo osigurali da imate vrijednost za novac.

Transparentna izjava o troškovima

Garantujemo vam najbolju uslugu po najboljoj cijeni. Prije nego što naručite, detaljno ćemo vas obavestiti o ukupnim cijenama.

Ovo vam daje potpunu kontrolu nad troškovima.

Naše usluge

Servis i ugradnja novih brava

Ugradnja novih brava, servis, deblokada sigurnosnih brava, popravak svih vrsta brava.

Otvaranje automobila

Ukoliko vam je ključ od automobila ostao u bravi ili se prelomio, bravar će Vam pomoći kod otvaranja.

Otvaranje sefova

Servis i otvaranje sigurnosnih sefova i trezora. Izrada novih ključeva i kad su izgubljeni. Ugradnja novih, mehaničkih i elektronskih, brava na trezore i sefove.

Otvaranje vrata

Pokušali ste otvoriti vrata, ali čini se da vaš ključ ne stane u vašu bravu, da ste zaboravili ključeve ili vam je ključ slomljen u bravi? Zvuči kao noćna mora. Ali sa uslugama naše kompanije, vaš problem će biti riješen u najkraćem mogućem roku.
Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine

Načini plaćanja

Garantujemo


10-30 min. kod vas

Profesionalizam

Dostupnost 24 sata

Vjerovatno ste čuli za one situacije kada vaš ključ ostaje na pogrešnoj strani i ne možete ući u stan ili automobil ili jednostavno ne možete otvoriti sef. Ili izgubite ključ i morate da promenite bravu. To su situacije na koje su mnogi od vas sigurno naišli. I koga pozvati ako vam je potrebna nova brava ili hitan slučaj da biste istog dana ušli u kuću ili automobil. Rješenje se krije u samo jednoj riječi - bravar.

Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine

Bravari koji rade generacijama

Otvaranje vrata

Vaše rješenje je da naši bravari pružaju profesionalne hitne službe u Kostajnici. Mogu se pružiti hitne bravarske usluge, uključujući: otvaranje zatvorenih vrata stana ili kuće i otvaranje garaže ako je ključ ostavljen u bravi.

Otvaranje sefova

Naši bravari u Kostajnici su sertifikovani za rad i posjeduju najsavremeniju opremu koja klijentima obezbeđuje brzu i tačnu uslugu bez oštećenja vrata ili brava sefa. Za naše bravare vrsta brave nije bitna, oni će problem riješiti što je prije moguće. Naši bravari su rasprostranjeni širom BiH. Bez obzira odakle zovete, naš bravar je uvijek tu za vas.

Otvaranje automobila

Otvarajući automobile u Kostajnici zbog izgubljenog ključa ili kvara brave, uklanjajući ispucale ključeve sa svih vrsta brava, nudimo sve svoje usluge danonoćno najsavremenijim alatima i opremom koji osiguravaju otvaranje brava bez oštećenja. Ako pozovete naš telefonski broj, riješićemo vaše probleme u roku od 60 do 90 minuta od vašeg poziva.

Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine

Mi smo specijalizovani za...

Otvaranje auta
Otvaranje vrata
Otvaranje sefova
Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine