Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine
  • Otvaranje bez
    oštećenja
  • Na vašoj lokaciji smo
    za 10-30 min.
  • Hitna služba
    24 sata

Mijenjanje brava svake vrste

Kada trebate zamijeniti ili promijeniti brave na vratima, bravari u Kneževu mogu svojim velikim iskustvom i znanjem pružiti najbolji savjet vama i vašoj imovini. Bilo da želite da zamjenite noćne brave, ugradne brave ili cilindrične brave, mi možemo da obezbjedimo sve vrste brava. Kako nudimo sveobuhvatne bezbjednosne proizvode i usluge, možemo zadovoljiti sve vaše bezbjednosne potrebe da bismo u potpunosti zaštitili vašu imovinu u Kneževu, ponudili vam personalizovane usluge i prilagođena rješenja kako bismo vas zaštitili.

Transparentna izjava o troškovima

Garantujemo vam najbolju uslugu po najboljoj cijeni. Prije nego što naručite, detaljno ćemo vas obavestiti o ukupnim cijenama.

Ovo vam daje potpunu kontrolu nad troškovima.

Naše usluge

Servis i ugradnja novih brava

Ugradnja novih brava, servis, deblokada sigurnosnih brava, popravak svih vrsta brava.

Otvaranje automobila

Ukoliko vam je ključ od automobila ostao u bravi ili se prelomio, bravar će Vam pomoći kod otvaranja.

Otvaranje sefova

Servis i otvaranje sigurnosnih sefova i trezora. Izrada novih ključeva i kad su izgubljeni. Ugradnja novih, mehaničkih i elektronskih, brava na trezore i sefove.

Otvaranje vrata

Pokušali ste otvoriti vrata, ali čini se da vaš ključ ne stane u vašu bravu, da ste zaboravili ključeve ili vam je ključ slomljen u bravi? Zvuči kao noćna mora. Ali sa uslugama naše kompanije, vaš problem će biti riješen u najkraćem mogućem roku.
Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine

Načini plaćanja

Garantujemo


10-30 min. kod vas

Profesionalizam

Dostupnost 24 sata

Vjerovatno ste čuli za one situacije kada vaš ključ ostaje na pogrešnoj strani i ne možete ući u stan ili automobil ili jednostavno ne možete otvoriti sef. Ili izgubite ključ i morate da promenite bravu. To su situacije na koje su mnogi od vas sigurno naišli. I koga pozvati ako vam je potrebna nova brava ili hitan slučaj da biste istog dana ušli u kuću ili automobil. Rješenje se krije u samo jednoj riječi - bravar.

Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine

Bravari koji rade generacijama

Otvaranje vrata

Naša specijalnost je bravar sa kompletnom uslugom koji reaguje brzo i efikasno kada ste zaključani u Kneževu. Nudimo privatne i komercijalne usluge. Bilo da ste zaključali ključeve u kuci, izgubili ključeve ili vam trebaju visokokvalitetne nove brave na vratima ili prozorima, možemo vam pomoći!

Otvaranje sefova

Simpatičan zaposlenik u Kneževu uzima vašu adresu i odmah vam šalje montera koji će se pobrinuti za vaš sef. Naša hitna služba dostupna je 24 sata dnevno, 7 dana u nedelji kako bi vam pomogla u nevolji.

Otvaranje automobila

24-časovna bravarska usluga u Kneževu može vam pružiti brzu i pristupnu uslugu automobilske brave u bilo kojem trenutku. 365 dana u godini, 24 sata dnevno, takođe nedeljom i državnim praznicima.

Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine

Mi smo specijalizovani za...

Otvaranje auta
Otvaranje vrata
Otvaranje sefova
Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine