Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine
  • Otvaranje bez
    oštećenja
  • Na vašoj lokaciji smo
    za 10-30 min.
  • Hitna služba
    24 sata

Mijenjanje brava svake vrste

Možda ste čuli za situacije kada su vam ključevi na pogrešnoj strani, ne možete ući u stan u Kalinovik ili automobil ili ne možete otvoriti sef? U suprotnom ćete izgubiti ključ i moraćete promijeniti bravu. Naravno, mnogi od vas su se susretali s tim situacijama. Ako trebate istog dana promijeniti novu bravu u Jajcu ili hitno ući u kuću ili automobil, s kim se trebate obratiti? Rješenje je samo jedna riječ - bravar. Bravar, koji pruža profesionalne hitne usluge u Kalinoviku.

Transparentna izjava o troškovima

Garantujemo vam najbolju uslugu po najboljoj cijeni. Prije nego što naručite, detaljno ćemo vas obavestiti o ukupnim cijenama.

Ovo vam daje potpunu kontrolu nad troškovima.

Naše usluge

Servis i ugradnja novih brava

Ugradnja novih brava, servis, deblokada sigurnosnih brava, popravak svih vrsta brava.

Otvaranje automobila

Ukoliko vam je ključ od automobila ostao u bravi ili se prelomio, bravar će Vam pomoći kod otvaranja.

Otvaranje sefova

Servis i otvaranje sigurnosnih sefova i trezora. Izrada novih ključeva i kad su izgubljeni. Ugradnja novih, mehaničkih i elektronskih, brava na trezore i sefove.

Otvaranje vrata

Pokušali ste otvoriti vrata, ali čini se da vaš ključ ne stane u vašu bravu, da ste zaboravili ključeve ili vam je ključ slomljen u bravi? Zvuči kao noćna mora. Ali sa uslugama naše kompanije, vaš problem će biti riješen u najkraćem mogućem roku.
Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine

Načini plaćanja

Garantujemo


10-30 min. kod vas

Profesionalizam

Dostupnost 24 sata

Vjerovatno ste čuli za one situacije kada vaš ključ ostaje na pogrešnoj strani i ne možete ući u stan ili automobil ili jednostavno ne možete otvoriti sef. Ili izgubite ključ i morate da promenite bravu. To su situacije na koje su mnogi od vas sigurno naišli. I koga pozvati ako vam je potrebna nova brava ili hitan slučaj da biste istog dana ušli u kuću ili automobil. Rješenje se krije u samo jednoj riječi - bravar.

Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine

Bravari koji rade generacijama

Otvaranje vrata

Jeste li izašli iz kuće u Kalinoviku i zaboravili ključ? Neko vam je ukrao ključ? Imate li ključ, ali ne možete otvoriti bravu? Ne brinite, jer ste na pravom mjestu.

Otvaranje sefova

365 dana u godini nudimo usluge za sve hitne slučajeve (naši bravari takođe mogu da pružaju usluge tokom praznika). Naši bravari u Kalinoviku su sertifikovani za rad i poseduju najsavremeniju opremu koja klijentima omogućava brzu i tačnu uslugu bez oštećenja vrata ili brava.

Otvaranje automobila

Za naše bravare u Kalinoviku vrsta brave nije bitna, oni će problem riješiti što je prije moguće. Naši bravari su širom BiH. Bez obzira odakle zovete, naš bravar je uvijek tu za vas.

Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine

Mi smo specijalizovani za...

Otvaranje auta
Otvaranje vrata
Otvaranje sefova
Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine