Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine
  • Otvaranje bez
    oštećenja
  • Na vašoj lokaciji smo
    za 10-30 min.
  • Hitna služba
    24 sata

Mijenjanje brava svake vrste

Možda ste čuli za situacije kada su Vam ključevi na pogrešnoj strani, ne možete ući u stan ili automobil ili ne možete otvoriti sef. U suprotnom ćete izgubiti ključ i moraćete da promenite bravu. Sigurno su se mnogi od vas susreli sa ovim situacijama. Kome da se obratite ako vam je potrebna nova brava u Jajcu ili hitan slučaj da biste istog dana ušli u kuću ili automobil? Rješenje je samo jedna riječ - bravar. Bravar koji pruža profesionalne hitne službe u Jajcu.

Transparentna izjava o troškovima

Garantujemo vam najbolju uslugu po najboljoj cijeni. Prije nego što naručite, detaljno ćemo vas obavestiti o ukupnim cijenama.

Ovo vam daje potpunu kontrolu nad troškovima.

Naše usluge

Servis i ugradnja novih brava

Ugradnja novih brava, servis, deblokada sigurnosnih brava, popravak svih vrsta brava.

Otvaranje automobila

Ukoliko vam je ključ od automobila ostao u bravi ili se prelomio, bravar će Vam pomoći kod otvaranja.

Otvaranje sefova

Servis i otvaranje sigurnosnih sefova i trezora. Izrada novih ključeva i kad su izgubljeni. Ugradnja novih, mehaničkih i elektronskih, brava na trezore i sefove.

Otvaranje vrata

Pokušali ste otvoriti vrata, ali čini se da vaš ključ ne stane u vašu bravu, da ste zaboravili ključeve ili vam je ključ slomljen u bravi? Zvuči kao noćna mora. Ali sa uslugama naše kompanije, vaš problem će biti riješen u najkraćem mogućem roku.
Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine

Načini plaćanja

Garantujemo


10-30 min. kod vas

Profesionalizam

Dostupnost 24 sata

Vjerovatno ste čuli za one situacije kada vaš ključ ostaje na pogrešnoj strani i ne možete ući u stan ili automobil ili jednostavno ne možete otvoriti sef. Ili izgubite ključ i morate da promenite bravu. To su situacije na koje su mnogi od vas sigurno naišli. I koga pozvati ako vam je potrebna nova brava ili hitan slučaj da biste istog dana ušli u kuću ili automobil. Rješenje se krije u samo jednoj riječi - bravar.

Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine

Bravari koji rade generacijama

Otvaranje vrata

Mogu se pružiti hitne bravarske usluge, uključujući: otvaranje zatvorenih vrata stana ili kuće i otvaranje automobila ako je ključ ostavljen u automobilu ili zagubljen. Naši bravari u Jajcu dostupni su našim kupcima non-stop, 365 dana u godini (takođe tokom praznika).

Otvaranje sefova

Naši bravari u Jajcu imaju sertifikat za svoj rad. Pored toga, imaju i najsavremeniju opremu, tako da vam garantujemo brzo, sigurno i precizno otvaranje sefa i, prije svega, bez oštećenja.

Otvaranje automobila

Prekrasno je da pokušate otvoriti vrata, ali izgleda da Vaš ključ ne odgovara Vašoj bravi. Jeste li zaboravili ključ ili vam je ključ ostavljen u bravi automobila? Zvuči kao noćna mora. Između ostalog, našim uslugama u Jajcu, Vaš problem će biti riješen što je brže moguće.

Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine

Mi smo specijalizovani za...

Otvaranje auta
Otvaranje vrata
Otvaranje sefova
Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine