Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine
  • Otvaranje bez
    oštećenja
  • Na vašoj lokaciji smo
    za 10-30 min.
  • Hitna služba
    24 sata

Mijenjanje brava svake vrste

Lokalna služba obećava da će na Vaše hitne potrebe bravara doći u roku od 60 do 90 minuta. Naši tehničari su pozicionirani širom BiH kako bi mogli brzo da odgovore na Vaš poziv u Istočnom Drvaru. Naši tehničari dostupni su 24 sata dnevno, 365 dana u godini (da, radimo za državne praznike), tako da možemo otvoriti vrata u slučaju problema. Nije bitno da li ste izgubili ključeve, ključ je slomljen ili su vam vrata upravo zatvorena. Bićemo tamo što je prije moguće da Vam pomognemo.

Transparentna izjava o troškovima

Garantujemo vam najbolju uslugu po najboljoj cijeni. Prije nego što naručite, detaljno ćemo vas obavestiti o ukupnim cijenama.

Ovo vam daje potpunu kontrolu nad troškovima.

Naše usluge

Servis i ugradnja novih brava

Ugradnja novih brava, servis, deblokada sigurnosnih brava, popravak svih vrsta brava.

Otvaranje automobila

Ukoliko vam je ključ od automobila ostao u bravi ili se prelomio, bravar će Vam pomoći kod otvaranja.

Otvaranje sefova

Servis i otvaranje sigurnosnih sefova i trezora. Izrada novih ključeva i kad su izgubljeni. Ugradnja novih, mehaničkih i elektronskih, brava na trezore i sefove.

Otvaranje vrata

Pokušali ste otvoriti vrata, ali čini se da vaš ključ ne stane u vašu bravu, da ste zaboravili ključeve ili vam je ključ slomljen u bravi? Zvuči kao noćna mora. Ali sa uslugama naše kompanije, vaš problem će biti riješen u najkraćem mogućem roku.
Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine

Načini plaćanja

Garantujemo


10-30 min. kod vas

Profesionalizam

Dostupnost 24 sata

Vjerovatno ste čuli za one situacije kada vaš ključ ostaje na pogrešnoj strani i ne možete ući u stan ili automobil ili jednostavno ne možete otvoriti sef. Ili izgubite ključ i morate da promenite bravu. To su situacije na koje su mnogi od vas sigurno naišli. I koga pozvati ako vam je potrebna nova brava ili hitan slučaj da biste istog dana ušli u kuću ili automobil. Rješenje se krije u samo jednoj riječi - bravar.

Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine

Bravari koji rade generacijama

Otvaranje vrata

Vrata su skupa? Možda kod nekih dobavljača, ali ne i kod bravara Istočnog Drvara. Ovde smo sastavili transparentan pregled osnovnih cijena za otvaranje vrata. Štedimo Vama i nama skrivene troškove ili dodatne naknade.

Otvaranje sefova

Naš dobro obučeni i profesionalni tim u Istočnom Drvaru koristi napredne alate i opremu kako bi vam pomogao u otvaranju vrata za slučaj opasnosti, ugradnji brava ili u otvaranju sefova. Takođe možete da obezbedite duplikate ključeva za Vaš sef.

Otvaranje automobila

Nema ništa dosadnije od zaključavanja iz vlastitog automobila - u svakom slučaju, nemojte paničariti! Bez obzira da li se vaš automobil ili garažna vrata ne otvaraju, to će biti brzo riješeno. Zbog toga je hitna služba Istočnog Drvara dostupna 24 sata dnevno! Naši zaposleni kontaktiraće Vas u najkraćem mogućem roku i posao obaviti korektno, brzo i bez oštećenja!

Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine

Mi smo specijalizovani za...

Otvaranje auta
Otvaranje vrata
Otvaranje sefova
Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine