Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine
  • Otvaranje bez
    oštećenja
  • Na vašoj lokaciji smo
    za 10-30 min.
  • Hitna služba
    24 sata

Mijenjanje brava svake vrste

Naše usluge i pouzdani bravari će zadovoljiti sve vaše bravarske i sigurnosne potrebe u Istočnoj Ilidži. Imamo mobilnu uslugu pomoću koje možemo doći do Vaše kuće, Vašeg komercijalnog vlasništva ili automobila kako bismo Vam pomogli izvršavanjem usluga kao što su instaliranje sistema zaključavanja ili montiranje novih brava i alarmnih sistema koji će Vam pomoći. Bez obzira na to koje sigurnosne potrebe imate za svoj dom, automobil i posao, obratite se stručnjacima naše kompanije u Istočnoj Ilidži da Vam pomognu oko zaključavanja i bezbednosnih potreba.

Transparentna izjava o troškovima

Garantujemo vam najbolju uslugu po najboljoj cijeni. Prije nego što naručite, detaljno ćemo vas obavestiti o ukupnim cijenama.

Ovo vam daje potpunu kontrolu nad troškovima.

Naše usluge

Servis i ugradnja novih brava

Ugradnja novih brava, servis, deblokada sigurnosnih brava, popravak svih vrsta brava.

Otvaranje automobila

Ukoliko vam je ključ od automobila ostao u bravi ili se prelomio, bravar će Vam pomoći kod otvaranja.

Otvaranje sefova

Servis i otvaranje sigurnosnih sefova i trezora. Izrada novih ključeva i kad su izgubljeni. Ugradnja novih, mehaničkih i elektronskih, brava na trezore i sefove.

Otvaranje vrata

Pokušali ste otvoriti vrata, ali čini se da vaš ključ ne stane u vašu bravu, da ste zaboravili ključeve ili vam je ključ slomljen u bravi? Zvuči kao noćna mora. Ali sa uslugama naše kompanije, vaš problem će biti riješen u najkraćem mogućem roku.
Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine

Načini plaćanja

Garantujemo


10-30 min. kod vas

Profesionalizam

Dostupnost 24 sata

Vjerovatno ste čuli za one situacije kada vaš ključ ostaje na pogrešnoj strani i ne možete ući u stan ili automobil ili jednostavno ne možete otvoriti sef. Ili izgubite ključ i morate da promenite bravu. To su situacije na koje su mnogi od vas sigurno naišli. I koga pozvati ako vam je potrebna nova brava ili hitan slučaj da biste istog dana ušli u kuću ili automobil. Rješenje se krije u samo jednoj riječi - bravar.

Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine

Bravari koji rade generacijama

Otvaranje vrata

Mi Vam možemo otvoriti vrata po jedinstvenoj cijeni, tako da uvijek tačno znate šta možete očekivati od nas. Naš bravarski tim je jedan od najpouzdanijih bravarskih timova u Istočnoj Ilidži i nudi usluge danonoćno. Ne morate da brinete da li ćete usred noći biti zaključani iz kuće!

Otvaranje sefova

Naš dobro obučen i profesionalan tim koristi napredne alate i opremu koji će Vam pomoći u otvaranju sefa u slučaju nužde, ugradnji brava otključavanju sefova. Takođe možete da obezbedite duplikate ključeva za svoj sef u Istočnoj Ilidži.

Otvaranje automobila

Naši radnici su dostupni 24 sata dnevno, 365 dana u godini (uključujući državne praznike). Moto naše kompanije u Istočnoj Ilidži je „zadovoljan kupac“. Odradićemo svoj posao kako treba, sa najsavremenijom opremom i bez štete.

Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine

Mi smo specijalizovani za...

Otvaranje auta
Otvaranje vrata
Otvaranje sefova
Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine