Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine
  • Otvaranje bez
    oštećenja
  • Na vašoj lokaciji smo
    za 10-30 min.
  • Hitna služba
    24 sata

Mijenjanje brava svake vrste

Tu smo da ispunimo Vaše napredne bravarske potrebe u Ilijašu, uključujući glavne ključeve za Vaše poslovanje. Kada ste daleko od kuće, kancelarije ili automobila, izbor pouzdanog bravara težak je jer ste toliko frustrirani i potencijalno pritisnuti za vrijeme. Kada sljedeći put budete zaključani, razmislite o bravaru koji je brz, pouzdan, fleksibilan i predan. Izaberite našu uslugu u Ilijašu.

Transparentna izjava o troškovima

Garantujemo vam najbolju uslugu po najboljoj cijeni. Prije nego što naručite, detaljno ćemo vas obavestiti o ukupnim cijenama.

Ovo vam daje potpunu kontrolu nad troškovima.

Naše usluge

Servis i ugradnja novih brava

Ugradnja novih brava, servis, deblokada sigurnosnih brava, popravak svih vrsta brava.

Otvaranje automobila

Ukoliko vam je ključ od automobila ostao u bravi ili se prelomio, bravar će Vam pomoći kod otvaranja.

Otvaranje sefova

Servis i otvaranje sigurnosnih sefova i trezora. Izrada novih ključeva i kad su izgubljeni. Ugradnja novih, mehaničkih i elektronskih, brava na trezore i sefove.

Otvaranje vrata

Pokušali ste otvoriti vrata, ali čini se da vaš ključ ne stane u vašu bravu, da ste zaboravili ključeve ili vam je ključ slomljen u bravi? Zvuči kao noćna mora. Ali sa uslugama naše kompanije, vaš problem će biti riješen u najkraćem mogućem roku.
Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine

Načini plaćanja

Garantujemo


10-30 min. kod vas

Profesionalizam

Dostupnost 24 sata

Vjerovatno ste čuli za one situacije kada vaš ključ ostaje na pogrešnoj strani i ne možete ući u stan ili automobil ili jednostavno ne možete otvoriti sef. Ili izgubite ključ i morate da promenite bravu. To su situacije na koje su mnogi od vas sigurno naišli. I koga pozvati ako vam je potrebna nova brava ili hitan slučaj da biste istog dana ušli u kuću ili automobil. Rješenje se krije u samo jednoj riječi - bravar.

Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine

Bravari koji rade generacijama

Otvaranje vrata

Naša usluga je bravar sa punom uslugom koji reaguje brzo i efikasno kada ste zaključani. Nudimo privatne i komercijalne usluge u Ilijašu. Bilo da ste zaključali ključeve u stanu, izgubili ključeve ili Vam trebaju visokokvalitetne nove brave na vratima ili prozorima, možemo vam pomoći.

Otvaranje sefova

Naša bravarska hitna služba dostupna je 24 sata dnevno, 365 dana godišnje (uključujući državne praznike). Svoj posao obavljamo precizno, bez oštećenja i potpuno diskretno. Za našu kompaniju u Ilijašu je najvažnije da naši kupci budu zadovoljni i da svoj posao obavimo što je brže moguće. Naši zaposleni su veoma obrazovani i mogu otvoriti bilo koju vrstu brave.

Otvaranje automobila

Vaš bravar u Ilijašu će Vam pomoći što je prije moguće. Vrata automobila mogu se otvoriti u 99% slučajeva bez oštećenja. Pomoću specijalnih alata, Vaša vrata se takođe mogu sigurno i lako otvoriti.

Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine

Mi smo specijalizovani za...

Otvaranje auta
Otvaranje vrata
Otvaranje sefova
Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine