Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine
  • Otvaranje bez
    oštećenja
  • Na vašoj lokaciji smo
    za 10-30 min.
  • Hitna služba
    24 sata

Mijenjanje brava svake vrste

U kasnim večernjim satima ili rano ujutro, bravar u Han-Pijesku je uvijek na Vašoj strani da riješi Vaše probleme. Možete nas kontaktirati 365 dana u godini, 24 sata dnevno na našem uslužnom broju. Iskusno osoblje će Vam pomoći da brzo otvorite stare ili oštećene brave, normalna vrata i savremene sisteme zaključavanja. Bez obzira da li su Vaša vrata samo zatvorena, zaključana ili je ključ slomljen. Možete se osloniti na nas!

Transparentna izjava o troškovima

Garantujemo vam najbolju uslugu po najboljoj cijeni. Prije nego što naručite, detaljno ćemo vas obavestiti o ukupnim cijenama.

Ovo vam daje potpunu kontrolu nad troškovima.

Naše usluge

Servis i ugradnja novih brava

Ugradnja novih brava, servis, deblokada sigurnosnih brava, popravak svih vrsta brava.

Otvaranje automobila

Ukoliko vam je ključ od automobila ostao u bravi ili se prelomio, bravar će Vam pomoći kod otvaranja.

Otvaranje sefova

Servis i otvaranje sigurnosnih sefova i trezora. Izrada novih ključeva i kad su izgubljeni. Ugradnja novih, mehaničkih i elektronskih, brava na trezore i sefove.

Otvaranje vrata

Pokušali ste otvoriti vrata, ali čini se da vaš ključ ne stane u vašu bravu, da ste zaboravili ključeve ili vam je ključ slomljen u bravi? Zvuči kao noćna mora. Ali sa uslugama naše kompanije, vaš problem će biti riješen u najkraćem mogućem roku.
Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine

Načini plaćanja

Garantujemo


10-30 min. kod vas

Profesionalizam

Dostupnost 24 sata

Vjerovatno ste čuli za one situacije kada vaš ključ ostaje na pogrešnoj strani i ne možete ući u stan ili automobil ili jednostavno ne možete otvoriti sef. Ili izgubite ključ i morate da promenite bravu. To su situacije na koje su mnogi od vas sigurno naišli. I koga pozvati ako vam je potrebna nova brava ili hitan slučaj da biste istog dana ušli u kuću ili automobil. Rješenje se krije u samo jednoj riječi - bravar.

Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine

Bravari koji rade generacijama

Otvaranje vrata

Jedan od najčešćih načina da pojedinci pronađu bravara u Han-Pijesku je putem interneta. Kupci često paniče kada se zaključaju iz domova i uskoro upišu „bravari“ u traku za pretragu svog mobilnog telefona (za konkretnije informacije ukucajte „bravari u Vašoj blizini“), a onda će se Google pobrinuti za ostalo.

Otvaranje sefova

U kasnim večernjim satima ili rano ujutro, bravar Han-Pijeska je uvijek na Vašoj strani da riješi Vaše probleme za otvaranje vrata sefa. Možete nas kontaktirati 365 dana u godini, 24 sata dnevno na našem uslužnom broju.

Otvaranje automobila

Iskusno osoblje će Vam pomoći da brzo otvorite stare ili oštećene brave automobila, normalna vrata i savremene sisteme zaključavanja. Bez obzira da li su Vaša vrata samo zatvorena, zaključana ili je ključ slomljen. Možete se osloniti na nas!

Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine

Mi smo specijalizovani za...

Otvaranje auta
Otvaranje vrata
Otvaranje sefova
Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine