Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine
  • Otvaranje bez
    oštećenja
  • Na vašoj lokaciji smo
    za 10-30 min.
  • Hitna služba
    24 sata

Mijenjanje brava svake vrste

Obično se to dogodi vrlo brzo: u nepažljivom trenutku vrata stana se zatvaraju, a Vi ste zaključani napolju. Naravno, više nemate ključ, pogotovo ako morate brzo da završite posao, na primer zato što je dijete samo u stanu i potreban Vam je pouzdan majstor u Hadžićima koji će Vam pomoći da stignete kući u bilo koje doba dana ili noći. Bez obzira da li su vrata zatvorena, ključ unutra ili slomljen, naš bravar neće oštetiti Vaša vrata. Bravar u Hadžićima takođe može ukloniti predmete koji su zaglavljeni u bravi bez instaliranja skupih rezervnih dijelova.

Transparentna izjava o troškovima

Garantujemo vam najbolju uslugu po najboljoj cijeni. Prije nego što naručite, detaljno ćemo vas obavestiti o ukupnim cijenama.

Ovo vam daje potpunu kontrolu nad troškovima.

Naše usluge

Servis i ugradnja novih brava

Ugradnja novih brava, servis, deblokada sigurnosnih brava, popravak svih vrsta brava.

Otvaranje automobila

Ukoliko vam je ključ od automobila ostao u bravi ili se prelomio, bravar će Vam pomoći kod otvaranja.

Otvaranje sefova

Servis i otvaranje sigurnosnih sefova i trezora. Izrada novih ključeva i kad su izgubljeni. Ugradnja novih, mehaničkih i elektronskih, brava na trezore i sefove.

Otvaranje vrata

Pokušali ste otvoriti vrata, ali čini se da vaš ključ ne stane u vašu bravu, da ste zaboravili ključeve ili vam je ključ slomljen u bravi? Zvuči kao noćna mora. Ali sa uslugama naše kompanije, vaš problem će biti riješen u najkraćem mogućem roku.
Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine

Načini plaćanja

Garantujemo


10-30 min. kod vas

Profesionalizam

Dostupnost 24 sata

Vjerovatno ste čuli za one situacije kada vaš ključ ostaje na pogrešnoj strani i ne možete ući u stan ili automobil ili jednostavno ne možete otvoriti sef. Ili izgubite ključ i morate da promenite bravu. To su situacije na koje su mnogi od vas sigurno naišli. I koga pozvati ako vam je potrebna nova brava ili hitan slučaj da biste istog dana ušli u kuću ili automobil. Rješenje se krije u samo jednoj riječi - bravar.

Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine

Bravari koji rade generacijama

Otvaranje vrata

Bravari u Hadžićima su poznati po dobrim cijenama, dobrom kvalitetu i brzoj pomoći. Naša bravarska usluga u Hadžićima će Vam pomoći da u hitnim slučajevima otvorite vrata bez nanošenja štete.

Otvaranje sefova

Da li su vrata sefa zaključana ili ste izgubili ključ? Naša ključna usluga u Hadžićima otvara Vam vrata brže nego što mislite. Kao glavna hitna služba u Hadžićima, nećemo oštetiti vrata od sefa.

Otvaranje automobila

Bravar u Hadžićima - Ako zapnete, to je u početku frustrirajuće. Ipak ne morate gubiti živce. Razumljivo, u početku je bilo pomalo dosadno, ali bravar, jedna od najvažnijih spasilačkih službi u gradu Hadžići, pomoći će Vam brzo, pouzdano i jeftino.

Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine

Mi smo specijalizovani za...

Otvaranje auta
Otvaranje vrata
Otvaranje sefova
Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine