Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine
  • Otvaranje bez
    oštećenja
  • Na vašoj lokaciji smo
    za 10-30 min.
  • Hitna služba
    24 sata

Mijenjanje brava svake vrste

Izgubili ste ili slomili ključ od kuće? Da li još uvijek imate svoj ključ, ali on iz nekog razloga neće otvoriti vrata? Ne otvarajte prozor, pokrili smo vas! Naši tehničari u Grudama nude Vam pogodnu bravarsku uslugu. Bez obzira na okolnosti, odmah ćemo poslati tehničara da Vas bezbjedno i brzo vrati u Vaš dom. Uvijek ćemo pokušati da otključamo vrata specijalnim alatom prije nego što uništimo hardver u krajnjem slučaju. Bilo koji stepen uništenja je krajnje utočište za naše tehničare u Grudama.

Transparentna izjava o troškovima

Garantujemo vam najbolju uslugu po najboljoj cijeni. Prije nego što naručite, detaljno ćemo vas obavestiti o ukupnim cijenama.

Ovo vam daje potpunu kontrolu nad troškovima.

Naše usluge

Servis i ugradnja novih brava

Ugradnja novih brava, servis, deblokada sigurnosnih brava, popravak svih vrsta brava.

Otvaranje automobila

Ukoliko vam je ključ od automobila ostao u bravi ili se prelomio, bravar će Vam pomoći kod otvaranja.

Otvaranje sefova

Servis i otvaranje sigurnosnih sefova i trezora. Izrada novih ključeva i kad su izgubljeni. Ugradnja novih, mehaničkih i elektronskih, brava na trezore i sefove.

Otvaranje vrata

Pokušali ste otvoriti vrata, ali čini se da vaš ključ ne stane u vašu bravu, da ste zaboravili ključeve ili vam je ključ slomljen u bravi? Zvuči kao noćna mora. Ali sa uslugama naše kompanije, vaš problem će biti riješen u najkraćem mogućem roku.
Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine

Načini plaćanja

Garantujemo


10-30 min. kod vas

Profesionalizam

Dostupnost 24 sata

Vjerovatno ste čuli za one situacije kada vaš ključ ostaje na pogrešnoj strani i ne možete ući u stan ili automobil ili jednostavno ne možete otvoriti sef. Ili izgubite ključ i morate da promenite bravu. To su situacije na koje su mnogi od vas sigurno naišli. I koga pozvati ako vam je potrebna nova brava ili hitan slučaj da biste istog dana ušli u kuću ili automobil. Rješenje se krije u samo jednoj riječi - bravar.

Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine

Bravari koji rade generacijama

Otvaranje vrata

Kad god smo Vam potrebni, naš bravar u Grudama je tu za Vas 24 sata dnevno, 7 dana u nedelji. Dolazimo Vam i vikendom i praznicima. Pozovite bravara u Grudama radi bilo kakvih bravarsih poslova.

Otvaranje sefova

Zahvaljujući našem dugogodišnjem iskustvu, oslobodićemo Vas svake situacije. Bravari u Grudama možu Vam ponuditi bilo koju vrstu usluge otvaranja sefa u bilo koje doba dana. Bravari mogu otvoriti većinu vrata sefa bez oštećenja. Kvalifikovani bravari pokušaće da vrata potpuno otvore, a da ih ne oštete.

Otvaranje automobila

Nema ništa gore od zaključavanja vrata vlastitog automobila, a ključ ostao u automobilu - u ovom slučaju, ne paničarite! Bez obzira da li se Vaš automobil ne otvara ili je ključ ostao u autu, to morate brzo riješiti. Zbog toga je hitna služba u Grudama dostupna 24 sata dnevno!

Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine

Mi smo specijalizovani za...

Otvaranje auta
Otvaranje vrata
Otvaranje sefova
Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine