Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine
  • Otvaranje bez
    oštećenja
  • Na vašoj lokaciji smo
    za 10-30 min.
  • Hitna služba
    24 sata

Mijenjanje brava svake vrste

Ako su vrata zaključana, a ključ je unutar brave ili ako ste izgubili ključ u Gackom, ključ u bravi je slomljen, vrata se više ne mogu otvoriti jer je kućište brave neispravno ili samo želite brzo doći do zamijenske brave? Naša kompetentna služba bravara pomaže Vam ekonomično i brzo. Vaša usluga hitnih ključeva u Gackom uvijek je otvorena za Vas i mijenja brave na nerazorni i ekonomičan način.

Transparentna izjava o troškovima

Garantujemo vam najbolju uslugu po najboljoj cijeni. Prije nego što naručite, detaljno ćemo vas obavestiti o ukupnim cijenama.

Ovo vam daje potpunu kontrolu nad troškovima.

Naše usluge

Servis i ugradnja novih brava

Ugradnja novih brava, servis, deblokada sigurnosnih brava, popravak svih vrsta brava.

Otvaranje automobila

Ukoliko vam je ključ od automobila ostao u bravi ili se prelomio, bravar će Vam pomoći kod otvaranja.

Otvaranje sefova

Servis i otvaranje sigurnosnih sefova i trezora. Izrada novih ključeva i kad su izgubljeni. Ugradnja novih, mehaničkih i elektronskih, brava na trezore i sefove.

Otvaranje vrata

Pokušali ste otvoriti vrata, ali čini se da vaš ključ ne stane u vašu bravu, da ste zaboravili ključeve ili vam je ključ slomljen u bravi? Zvuči kao noćna mora. Ali sa uslugama naše kompanije, vaš problem će biti riješen u najkraćem mogućem roku.
Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine

Načini plaćanja

Garantujemo


10-30 min. kod vas

Profesionalizam

Dostupnost 24 sata

Vjerovatno ste čuli za one situacije kada vaš ključ ostaje na pogrešnoj strani i ne možete ući u stan ili automobil ili jednostavno ne možete otvoriti sef. Ili izgubite ključ i morate da promenite bravu. To su situacije na koje su mnogi od vas sigurno naišli. I koga pozvati ako vam je potrebna nova brava ili hitan slučaj da biste istog dana ušli u kuću ili automobil. Rješenje se krije u samo jednoj riječi - bravar.

Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine

Bravari koji rade generacijama

Otvaranje vrata

Sigurno je reći da Vam bravar može pomoći da ispunite gotovo sve zahtjeve povezane sa bravom. Bravari ne pružaju samo trenutnu pomoć u hitnim slučajevima (npr. Ako ste zaključani iz kuće), već nude i savjete o tome kako da maksimalno iskoriste brave (uključujući garaže i prozore) kako bi zaštitili sve ulaze i izlaze u vašu imovinu u Gackom.

Otvaranje sefova

Pošto zaključana vrata sefa obično stvaraju dovoljan pritisak, bravar u Gackom može Vam ponuditi sve usluge. Nakon izvršenja naloga, vaš sef izgleda kao nov. Naši bravari u Gackom imaju najbolji kvalitet i najniže cijene.

Otvaranje automobila

Simpatičan zaposlenik uzima vašu adresu u Gackom i odmah Vam šalje bravara koji će se pobrinuti za vaš zahtjev. Naša hitna služba dostupna je 24 sata dnevno, 7 dana u nedelji kako bi vam pomogla u nevolji kada Vam se zaključa automobil.

Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine

Mi smo specijalizovani za...

Otvaranje auta
Otvaranje vrata
Otvaranje sefova
Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine