Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine
  • Otvaranje bez
    oštećenja
  • Na vašoj lokaciji smo
    za 10-30 min.
  • Hitna služba
    24 sata

Mijenjanje brava svake vrste

Ne možete bez osiguranja kuće u Foči (RS) zaštititi vrata i kapije. U tu svrhu se postavljaju cilindri, koji se obično mogu otvoriti i zaključati ključevima. Ako ne želite da se odreknete privlačnog izgleda, obratite pažnju na okove vrata, koji, međutim, ne samo da poboljšavaju izgled vrata i sobe, takođe se razlikuju u funkciji, na primjer mogu se koristiti za otvaranje vrata samo pritiskom na kvaku.

Transparentna izjava o troškovima

Garantujemo vam najbolju uslugu po najboljoj cijeni. Prije nego što naručite, detaljno ćemo vas obavestiti o ukupnim cijenama.

Ovo vam daje potpunu kontrolu nad troškovima.

Naše usluge

Servis i ugradnja novih brava

Ugradnja novih brava, servis, deblokada sigurnosnih brava, popravak svih vrsta brava.

Otvaranje automobila

Ukoliko vam je ključ od automobila ostao u bravi ili se prelomio, bravar će Vam pomoći kod otvaranja.

Otvaranje sefova

Servis i otvaranje sigurnosnih sefova i trezora. Izrada novih ključeva i kad su izgubljeni. Ugradnja novih, mehaničkih i elektronskih, brava na trezore i sefove.

Otvaranje vrata

Pokušali ste otvoriti vrata, ali čini se da vaš ključ ne stane u vašu bravu, da ste zaboravili ključeve ili vam je ključ slomljen u bravi? Zvuči kao noćna mora. Ali sa uslugama naše kompanije, vaš problem će biti riješen u najkraćem mogućem roku.
Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine

Načini plaćanja

Garantujemo


10-30 min. kod vas

Profesionalizam

Dostupnost 24 sata

Vjerovatno ste čuli za one situacije kada vaš ključ ostaje na pogrešnoj strani i ne možete ući u stan ili automobil ili jednostavno ne možete otvoriti sef. Ili izgubite ključ i morate da promenite bravu. To su situacije na koje su mnogi od vas sigurno naišli. I koga pozvati ako vam je potrebna nova brava ili hitan slučaj da biste istog dana ušli u kuću ili automobil. Rješenje se krije u samo jednoj riječi - bravar.

Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine

Bravari koji rade generacijama

Otvaranje vrata

Vrata su zatvorena i zaključana? Ključ je u bravi ili u stanu u Foči (RS) ili vam je cilindar brave zaglavljen? U ovom slučaju ćemo Vam otvoriti vrata bez oštećenja. Otvorićemo Vam vrata profesionalno, bez nanošenja većih gubitaka. Naši dobro obučeni bravari uvijek nastoje da Vam omoguće lak pristup stanu.

Otvaranje sefova

Simpatičan zaposlenik iz bravarske službe za hitne slučajeve u Foči (RS) uzima vašu adresu i odmah Vam šalje bravara koji će se pobrinuti za Vaš zahtjev. Naša bravarska služba dostupna je 24 sata dnevno, 7 dana u nedelji kako bi Vam pomogla u nevolji.

Otvaranje automobila

U Foči (RS) takođe popravljamo i sve vrste auto brava. Na usluzi smo Vam svaki dan u godini, 24 sata dnevno. Služimo se modernim sredstvima za otvaranje automobilskih brava. Zbog našeg iskustva, možemo otvoriti automobilska vrata za par minuta bez nanošenja ikakve štete.

Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine

Mi smo specijalizovani za...

Otvaranje auta
Otvaranje vrata
Otvaranje sefova
Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine