Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine
  • Otvaranje bez
    oštećenja
  • Na vašoj lokaciji smo
    za 10-30 min.
  • Hitna služba
    24 sata

Mijenjanje brava svake vrste

Bravar Foče (FBiH) na raspolaganju Vam je ne samo na ulaznim vratima, već Vam pomažemo i sa poštanskim sandučetom, sefom, auto bravama i više! Pomoć u otvaranju poštanskog sandučeta Vam je potrebna iz sledećih razloga: Izgubljeni ključ poštanskog sandučeta, ključ se pokvario ili postoji neispravna brava poštanskog sandučeta.

Transparentna izjava o troškovima

Garantujemo vam najbolju uslugu po najboljoj cijeni. Prije nego što naručite, detaljno ćemo vas obavestiti o ukupnim cijenama.

Ovo vam daje potpunu kontrolu nad troškovima.

Naše usluge

Servis i ugradnja novih brava

Ugradnja novih brava, servis, deblokada sigurnosnih brava, popravak svih vrsta brava.

Otvaranje automobila

Ukoliko vam je ključ od automobila ostao u bravi ili se prelomio, bravar će Vam pomoći kod otvaranja.

Otvaranje sefova

Servis i otvaranje sigurnosnih sefova i trezora. Izrada novih ključeva i kad su izgubljeni. Ugradnja novih, mehaničkih i elektronskih, brava na trezore i sefove.

Otvaranje vrata

Pokušali ste otvoriti vrata, ali čini se da vaš ključ ne stane u vašu bravu, da ste zaboravili ključeve ili vam je ključ slomljen u bravi? Zvuči kao noćna mora. Ali sa uslugama naše kompanije, vaš problem će biti riješen u najkraćem mogućem roku.
Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine

Načini plaćanja

Garantujemo


10-30 min. kod vas

Profesionalizam

Dostupnost 24 sata

Vjerovatno ste čuli za one situacije kada vaš ključ ostaje na pogrešnoj strani i ne možete ući u stan ili automobil ili jednostavno ne možete otvoriti sef. Ili izgubite ključ i morate da promenite bravu. To su situacije na koje su mnogi od vas sigurno naišli. I koga pozvati ako vam je potrebna nova brava ili hitan slučaj da biste istog dana ušli u kuću ili automobil. Rješenje se krije u samo jednoj riječi - bravar.

Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine

Bravari koji rade generacijama

Otvaranje vrata

Naši tehničari u Foči (FBiH), pored otvaranja brava vrata svih vrsta, izvršavaju otvaranje poštanskog sandučeta. U našem velikom asortimanu tražimo pravu bravu za poštanske sandučiće i profesionalno je instaliramo.

Otvaranje sefova

Vrata sefa su zatvorena, a ključ izgubljen? Slučaj za bravara Foče (FBiH). Naši specijalno obučeni stručnjaci nude Vam brzu pomoć u okolini Foče (FBiH) i oko nje.

Otvaranje automobila

U Foči (FBiH) popravljamo takođe i auto brave. Na usluzi smo Vam 24 sata dnevno. Koristimo moderne alate za otvaranje svih vrsta auto brava. Zbog našeg velikog iskustva, možemo da otvorimo automobilska vrata kroz nekoliko minuta bez ikakve štete.

Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine

Mi smo specijalizovani za...

Otvaranje auta
Otvaranje vrata
Otvaranje sefova
Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine