Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine
  • Otvaranje bez
    oštećenja
  • Na vašoj lokaciji smo
    za 10-30 min.
  • Hitna služba
    24 sata

Mijenjanje brava svake vrste

Ako zaboravite ili izgubite ključ od stana ili je brava na vratima neispravna, naša hitna služba u Drvaru dostupna je i danju i noću (uključujući nedelju i državne praznike). Brava vrata je neispravna i zaglavljena, što ne predstavlja problem za stručnjaka u Drvaru. Pomoći ćemo brzo i kompetentno i truditi se da budemo bez gubitaka. Radimo sa najsavremenijom tehnologijom. Čak i ako su vrata zaključana, obično nije potreban novi profilni cilindar.

Transparentna izjava o troškovima

Garantujemo vam najbolju uslugu po najboljoj cijeni. Prije nego što naručite, detaljno ćemo vas obavestiti o ukupnim cijenama.

Ovo vam daje potpunu kontrolu nad troškovima.

Naše usluge

Servis i ugradnja novih brava

Ugradnja novih brava, servis, deblokada sigurnosnih brava, popravak svih vrsta brava.

Otvaranje automobila

Ukoliko vam je ključ od automobila ostao u bravi ili se prelomio, bravar će Vam pomoći kod otvaranja.

Otvaranje sefova

Servis i otvaranje sigurnosnih sefova i trezora. Izrada novih ključeva i kad su izgubljeni. Ugradnja novih, mehaničkih i elektronskih, brava na trezore i sefove.

Otvaranje vrata

Pokušali ste otvoriti vrata, ali čini se da vaš ključ ne stane u vašu bravu, da ste zaboravili ključeve ili vam je ključ slomljen u bravi? Zvuči kao noćna mora. Ali sa uslugama naše kompanije, vaš problem će biti riješen u najkraćem mogućem roku.
Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine

Načini plaćanja

Garantujemo


10-30 min. kod vas

Profesionalizam

Dostupnost 24 sata

Vjerovatno ste čuli za one situacije kada vaš ključ ostaje na pogrešnoj strani i ne možete ući u stan ili automobil ili jednostavno ne možete otvoriti sef. Ili izgubite ključ i morate da promenite bravu. To su situacije na koje su mnogi od vas sigurno naišli. I koga pozvati ako vam je potrebna nova brava ili hitan slučaj da biste istog dana ušli u kuću ili automobil. Rješenje se krije u samo jednoj riječi - bravar.

Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine

Bravari koji rade generacijama

Otvaranje vrata

Sigurno je reći da Vam bravar može pomoći da ispunite gotovo sve zahtjeve povezane sa bravom. Bravari u Drvaru ne pružaju samo trenutnu pomoć u hitnim slučajevima (npr. Ako ste zaključani iz kuće), već nude i savjete o tome kako da maksimalno iskoristite brave (uključujući garaže i prozore) kako bi zaštitili sve ulaze i izlaze u vašoj kući.

Otvaranje sefova

Odmah pozovite bravara u Drvaru da biste saznali sve o planiranoj zamijeni kako biste osigurali brzu i pouzdanu uslugu koja Vam je potrebna u ovom trenutku. Mi smo tu za Vas danonoćno.

Otvaranje automobila

U Drvaru možete popraviti i auto brave. Na usluzi smo Vam 24 sata u godini, samo pozovite broj telefona. Koristimo moderne alate za otvaranje svih vrsta brava. Zbog našeg iskustva možemo da otvorimo automobilska vrata za nekoliko minuta bez ikakve nanešene štete.

Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine

Mi smo specijalizovani za...

Otvaranje auta
Otvaranje vrata
Otvaranje sefova
Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine