Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine
  • Otvaranje bez
    oštećenja
  • Na vašoj lokaciji smo
    za 10-30 min.
  • Hitna služba
    24 sata

Mijenjanje brava svake vrste

Šta može da uradi profesionalni bravar u Donjem Žabaru? Brave su domen bravara. Sigurno je reći da Vam bravar može pomoći da ispunite gotovo sve zahtjeve povezane sa bravom. Bravari ne pružaju samo trenutnu pomoć u hitnim slučajevima (npr. Ako ste zaključani iz kuće), već nude i savjete o tome kako da maksimalno iskoristite sigurnost naših brava (uključujući garaže i prozore) kako bi zaštitili sve ulaze i izlaze u Vašoj kući u Donjem Žabaru.

Transparentna izjava o troškovima

Garantujemo vam najbolju uslugu po najboljoj cijeni. Prije nego što naručite, detaljno ćemo vas obavestiti o ukupnim cijenama.

Ovo vam daje potpunu kontrolu nad troškovima.

Naše usluge

Servis i ugradnja novih brava

Ugradnja novih brava, servis, deblokada sigurnosnih brava, popravak svih vrsta brava.

Otvaranje automobila

Ukoliko vam je ključ od automobila ostao u bravi ili se prelomio, bravar će Vam pomoći kod otvaranja.

Otvaranje sefova

Servis i otvaranje sigurnosnih sefova i trezora. Izrada novih ključeva i kad su izgubljeni. Ugradnja novih, mehaničkih i elektronskih, brava na trezore i sefove.

Otvaranje vrata

Pokušali ste otvoriti vrata, ali čini se da vaš ključ ne stane u vašu bravu, da ste zaboravili ključeve ili vam je ključ slomljen u bravi? Zvuči kao noćna mora. Ali sa uslugama naše kompanije, vaš problem će biti riješen u najkraćem mogućem roku.
Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine

Načini plaćanja

Garantujemo


10-30 min. kod vas

Profesionalizam

Dostupnost 24 sata

Vjerovatno ste čuli za one situacije kada vaš ključ ostaje na pogrešnoj strani i ne možete ući u stan ili automobil ili jednostavno ne možete otvoriti sef. Ili izgubite ključ i morate da promenite bravu. To su situacije na koje su mnogi od vas sigurno naišli. I koga pozvati ako vam je potrebna nova brava ili hitan slučaj da biste istog dana ušli u kuću ili automobil. Rješenje se krije u samo jednoj riječi - bravar.

Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine

Bravari koji rade generacijama

Otvaranje vrata

Ključ se polomio, u bravi je i zaglavljen. Ne morate paničariti. Pozivom bravara u Donjem Žabaru Vaš problem će biti riješen što je prije moguće. Zaključana vrata se mogu otvoriti u 99% slučajeva bez nanošenja štete.

Otvaranje sefova

U slučaju da Vam se dogodi da se ključ polomio i zaglavio u bravi u Donjem Žabaru, ne pokušavajte da ga izvučete, mali komadići ključa mogu ostati u bravi. Kratki telefonski poziv je dovoljan da bi Vas profesionalac oslobodio stresa.

Otvaranje automobila

U Donjem Žabaru takođe popravljamo auto brave. Na usluzi smo 24 sata svaki dan (čak i nedeljom i praznicima). Koristimo moderna sredstva za otvaranje brava automobila. Zahvaljujući našem iskustvu, možemo da otvorimo auto brave za par minuta bez ikakve štete.

Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine

Mi smo specijalizovani za...

Otvaranje auta
Otvaranje vrata
Otvaranje sefova
Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine