Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine
  • Otvaranje bez
    oštećenja
  • Na vašoj lokaciji smo
    za 10-30 min.
  • Hitna služba
    24 sata

Mijenjanje brava svake vrste

Ova usluga je jedna od naših najpopularnijih usluga u Donjem Vakufu i privlači puno stalnih kupaca. Ako su Vam potrebni personalizovani proizvodi za određene situacije, obavjestite nas i mi ćemo Vam pružiti usluge po mjeri. Kada naši kupci ostanu zaključani od svojih stanova, kuća, soba itd., Pružamo najbolju uslugu u Donjem Vakufu. Ceijna je uvijek pristupačna.

Transparentna izjava o troškovima

Garantujemo vam najbolju uslugu po najboljoj cijeni. Prije nego što naručite, detaljno ćemo vas obavestiti o ukupnim cijenama.

Ovo vam daje potpunu kontrolu nad troškovima.

Naše usluge

Servis i ugradnja novih brava

Ugradnja novih brava, servis, deblokada sigurnosnih brava, popravak svih vrsta brava.

Otvaranje automobila

Ukoliko vam je ključ od automobila ostao u bravi ili se prelomio, bravar će Vam pomoći kod otvaranja.

Otvaranje sefova

Servis i otvaranje sigurnosnih sefova i trezora. Izrada novih ključeva i kad su izgubljeni. Ugradnja novih, mehaničkih i elektronskih, brava na trezore i sefove.

Otvaranje vrata

Pokušali ste otvoriti vrata, ali čini se da vaš ključ ne stane u vašu bravu, da ste zaboravili ključeve ili vam je ključ slomljen u bravi? Zvuči kao noćna mora. Ali sa uslugama naše kompanije, vaš problem će biti riješen u najkraćem mogućem roku.
Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine

Načini plaćanja

Garantujemo


10-30 min. kod vas

Profesionalizam

Dostupnost 24 sata

Vjerovatno ste čuli za one situacije kada vaš ključ ostaje na pogrešnoj strani i ne možete ući u stan ili automobil ili jednostavno ne možete otvoriti sef. Ili izgubite ključ i morate da promenite bravu. To su situacije na koje su mnogi od vas sigurno naišli. I koga pozvati ako vam je potrebna nova brava ili hitan slučaj da biste istog dana ušli u kuću ili automobil. Rješenje se krije u samo jednoj riječi - bravar.

Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine

Bravari koji rade generacijama

Otvaranje vrata

Orijentisani prema kupcu: Poznati smo po pružanju ove usluge i ima mnogo kupaca koji ne vjeruju nikome osim nama u Donjem Vakufu. Bez obzira na to šta radimo za Vas, trudimo se da blagovremeno i profesionalno postignemo zadovoljavajuće rezultate.

Otvaranje sefova

Ova usluga je jedna od naših najpopularnijih usluga i ima tendenciju da privuče veliki broj redovnih kupaca u Donjem Vakufu. Ako su Vam potrebni personalizovani proizvodi za određene situacije, obavijestite nas i mi ćemo Vam pružiti usluge po mjeri.

Otvaranje automobila

Našim kupcima u Donjem Vakufu nudimo najkvalitetniju uslugu otvaranja vozila u svakom trenutku. Svaki posao je uredan i bez štete. Garantujemo kvalifikovanog bravara koji ima bogato iskustvo i specijalističko znanje.

Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine

Mi smo specijalizovani za...

Otvaranje auta
Otvaranje vrata
Otvaranje sefova
Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine