Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine
  • Otvaranje bez
    oštećenja
  • Na vašoj lokaciji smo
    za 10-30 min.
  • Hitna služba
    24 sata

Mijenjanje brava svake vrste

Novi ključevi, brzi i jeftini! Da li Vam treba rezervni ključ za vrata ili rezervni ključ za vozilo u Dobretićima? U našoj prodavnici ćemo odmah proizvesti gotovo sve ključeve za Vas. U suprotnom ćemo Vam naručiti zamjenski ključ. Jednostavno koristimo postojeći ključ kao obrazac. Da li imate ključ sa važećom patentnom zaštitom? Tada nam naravno treba i pridružena sigurnosna kartica da bismo mogli da promjenimo redosljed.

Transparentna izjava o troškovima

Garantujemo vam najbolju uslugu po najboljoj cijeni. Prije nego što naručite, detaljno ćemo vas obavestiti o ukupnim cijenama.

Ovo vam daje potpunu kontrolu nad troškovima.

Naše usluge

Servis i ugradnja novih brava

Ugradnja novih brava, servis, deblokada sigurnosnih brava, popravak svih vrsta brava.

Otvaranje automobila

Ukoliko vam je ključ od automobila ostao u bravi ili se prelomio, bravar će Vam pomoći kod otvaranja.

Otvaranje sefova

Servis i otvaranje sigurnosnih sefova i trezora. Izrada novih ključeva i kad su izgubljeni. Ugradnja novih, mehaničkih i elektronskih, brava na trezore i sefove.

Otvaranje vrata

Pokušali ste otvoriti vrata, ali čini se da vaš ključ ne stane u vašu bravu, da ste zaboravili ključeve ili vam je ključ slomljen u bravi? Zvuči kao noćna mora. Ali sa uslugama naše kompanije, vaš problem će biti riješen u najkraćem mogućem roku.
Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine

Načini plaćanja

Garantujemo


10-30 min. kod vas

Profesionalizam

Dostupnost 24 sata

Vjerovatno ste čuli za one situacije kada vaš ključ ostaje na pogrešnoj strani i ne možete ući u stan ili automobil ili jednostavno ne možete otvoriti sef. Ili izgubite ključ i morate da promenite bravu. To su situacije na koje su mnogi od vas sigurno naišli. I koga pozvati ako vam je potrebna nova brava ili hitan slučaj da biste istog dana ušli u kuću ili automobil. Rješenje se krije u samo jednoj riječi - bravar.

Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine

Bravari koji rade generacijama

Otvaranje vrata

Je li vam ključ brave slomljen u Dobretićima? Ne brinite, zbog svoje napredne pripreme naša bravarska služba je spremna i može da Vam popravi. Poslije nekoliko minuta otkrićete da greškom zatvorena vrata nisu prouzrokovala stres.

Otvaranje sefova

U slučaju da vam se dogodi da se ključ polomio i zaglavio u bravi u Dobretićima, ne pokušavajte da ga izvučete, komadi ključa mogu još uvijek da ostanu u bravi. Telefonski poziv smo od Vas, i profesionalac će Vas osloboditi stresa.

Otvaranje automobila

U Dobretićima popravljamo i brave na automobilima. Stojimo Vam na usluzi 24 sata svaki dan, tokom čitave godine. Koristimo moderna sredstva za otvaranje auto brava. Zbog našeg iskustva, možemo da otvorimo automobil za nekoliko minuta bez štete.

Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine

Mi smo specijalizovani za...

Otvaranje auta
Otvaranje vrata
Otvaranje sefova
Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine