Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine
  • Otvaranje bez
    oštećenja
  • Na vašoj lokaciji smo
    za 10-30 min.
  • Hitna služba
    24 sata

Mijenjanje brava svake vrste

Kada trebate zamijeniti bravu na vratima u Doboju, bravar sa svojim velikim iskustvom Vam pruža najbolji savjet. Bez obzira želite li zamijeniti auto brave, ugrađene brave ili europske cilindrične brave, možemo pružiti sve vrste brava. Pružanjem sveobuhvatnih sigurnosnih proizvoda i usluga možemo zadovoljiti sve Vaše sigurnosne potrebe kako bismo u potpunosti zaštitili vašu imovinu u Doboju, pružiti Vam personalizovane usluge i prilagođena rješenja koja vas štite.

Transparentna izjava o troškovima

Garantujemo vam najbolju uslugu po najboljoj cijeni. Prije nego što naručite, detaljno ćemo vas obavestiti o ukupnim cijenama.

Ovo vam daje potpunu kontrolu nad troškovima.

Naše usluge

Servis i ugradnja novih brava

Ugradnja novih brava, servis, deblokada sigurnosnih brava, popravak svih vrsta brava.

Otvaranje automobila

Ukoliko vam je ključ od automobila ostao u bravi ili se prelomio, bravar će Vam pomoći kod otvaranja.

Otvaranje sefova

Servis i otvaranje sigurnosnih sefova i trezora. Izrada novih ključeva i kad su izgubljeni. Ugradnja novih, mehaničkih i elektronskih, brava na trezore i sefove.

Otvaranje vrata

Pokušali ste otvoriti vrata, ali čini se da vaš ključ ne stane u vašu bravu, da ste zaboravili ključeve ili vam je ključ slomljen u bravi? Zvuči kao noćna mora. Ali sa uslugama naše kompanije, vaš problem će biti riješen u najkraćem mogućem roku.
Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine

Načini plaćanja

Garantujemo


10-30 min. kod vas

Profesionalizam

Dostupnost 24 sata

Vjerovatno ste čuli za one situacije kada vaš ključ ostaje na pogrešnoj strani i ne možete ući u stan ili automobil ili jednostavno ne možete otvoriti sef. Ili izgubite ključ i morate da promenite bravu. To su situacije na koje su mnogi od vas sigurno naišli. I koga pozvati ako vam je potrebna nova brava ili hitan slučaj da biste istog dana ušli u kuću ili automobil. Rješenje se krije u samo jednoj riječi - bravar.

Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine

Bravari koji rade generacijama

Otvaranje vrata

Vaš bravar u Doboju će Vam pomoći što je prije moguće. Zaključana vrata se mogu otvoriti u 99% slučajeva bez nanošenja štete. Pomoću specijalnih alata vrata se takođe mogu sigurno i lako otvoriti.

Otvaranje sefova

Bez obzira na kakav problem naiđete, tu smo za vas 24 sata dnevno, 365 dana u godini. Stručni bravari u Doboju će Vam pomoći u hitnim slučajevima, popraviti štetu nastalu upadom i preduzeti trenutne mere kako biste zaštitili svoj dom.

Otvaranje automobila

U Doboju takođe možete popraviti auto bravu. Na usluzi smo Vam 24 sata u godini. Koristimo moderna sredstva za otvaranje brava. Zbog našeg iskustva možemo da otvorimo automobilska vrata za par minuta bez ikakve štete.

Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine

Mi smo specijalizovani za...

Otvaranje auta
Otvaranje vrata
Otvaranje sefova
Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine