Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine
  • Otvaranje bez
    oštećenja
  • Na vašoj lokaciji smo
    za 10-30 min.
  • Hitna služba
    24 sata

Mijenjanje brava svake vrste

Zaduvao je vjetar, vrata iza bila su zaključana, a ključ je očigledno bio u stanu. Desilo se munjevito? Jednostavno brzo raščistite smeće, primate poštu iz poštanskog sandučeta ili spustite odjeću? To se već dogodilo. Vrata su zatvorena, a ključ je u stanu ili još uvijek u cilindričnoj bravi. Stotine ljudi svakodnevno dođu u ovu situaciju. Ali šta sad? Sada bravari Čitluka moraju brzo da pomognu. Nama je veoma važno pružiti stručnu pomoć brzo i jeftino!

Transparentna izjava o troškovima

Garantujemo vam najbolju uslugu po najboljoj cijeni. Prije nego što naručite, detaljno ćemo vas obavestiti o ukupnim cijenama.

Ovo vam daje potpunu kontrolu nad troškovima.

Naše usluge

Servis i ugradnja novih brava

Ugradnja novih brava, servis, deblokada sigurnosnih brava, popravak svih vrsta brava.

Otvaranje automobila

Ukoliko vam je ključ od automobila ostao u bravi ili se prelomio, bravar će Vam pomoći kod otvaranja.

Otvaranje sefova

Servis i otvaranje sigurnosnih sefova i trezora. Izrada novih ključeva i kad su izgubljeni. Ugradnja novih, mehaničkih i elektronskih, brava na trezore i sefove.

Otvaranje vrata

Pokušali ste otvoriti vrata, ali čini se da vaš ključ ne stane u vašu bravu, da ste zaboravili ključeve ili vam je ključ slomljen u bravi? Zvuči kao noćna mora. Ali sa uslugama naše kompanije, vaš problem će biti riješen u najkraćem mogućem roku.
Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine

Načini plaćanja

Garantujemo


10-30 min. kod vas

Profesionalizam

Dostupnost 24 sata

Vjerovatno ste čuli za one situacije kada vaš ključ ostaje na pogrešnoj strani i ne možete ući u stan ili automobil ili jednostavno ne možete otvoriti sef. Ili izgubite ključ i morate da promenite bravu. To su situacije na koje su mnogi od vas sigurno naišli. I koga pozvati ako vam je potrebna nova brava ili hitan slučaj da biste istog dana ušli u kuću ili automobil. Rješenje se krije u samo jednoj riječi - bravar.

Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine

Bravari koji rade generacijama

Otvaranje vrata

Bez obzira na problem na koji naiđete u Čitluku, na usluzi smo Vam 24 sata dnevno, 365 dana u godini. Stručnjaci će Vam pomoći u hitnim slučajevima, popraviti štetu nastalu upadom i preduzeti trenutne mere kako biste zaštitili svoj dom.

Otvaranje sefova

U hitnim slučajevima ćemo Vam pomoći u najkraćem mogućem roku. Otvaranje svih vrata bravaru Čitluka nije problem. Pomoću specijalnih alata svaka vrata se mogu otvoriti u roku od nekoliko minuta.

Otvaranje automobila

24-časovna automobilska bravarska služba u Čitluku u svakom času Vam može ponuditi brzu i pristupačnu uslugu servisa brava automobila. Za otvaranje brave koristimo savremena sredstva. Prema našem iskustvu, možemo da otvorimo automobil za kratko vreme bez nanošenja štete.

Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine

Mi smo specijalizovani za...

Otvaranje auta
Otvaranje vrata
Otvaranje sefova
Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine