Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine
  • Otvaranje bez
    oštećenja
  • Na vašoj lokaciji smo
    za 10-30 min.
  • Hitna služba
    24 sata

Mijenjanje brava svake vrste

Kada nas zaposlite, ne morate čekati satima. Bez obzira gde se nalazimo u Centru, bićemo sa Vama što je prije moguće. Koristimo najsavremeniju opremu. Nastojimo da sprečimo ili rešimo probleme putem savjeta. Na cilindar brave važi garantni rok od 1 do 3 godine, u zavisnosti od vrste. Pored otvaranja vrata, naši partneri takođe rado prihvataju sigurne otvore, kao i savjete o zaštiti od provale i sigurnosnoj tehnologiji. Sve ove usluge mogu Vam garantovati danonoćno i po povoljnoj ceni Vaša hitna služba u Centru.

Transparentna izjava o troškovima

Garantujemo vam najbolju uslugu po najboljoj cijeni. Prije nego što naručite, detaljno ćemo vas obavestiti o ukupnim cijenama.

Ovo vam daje potpunu kontrolu nad troškovima.

Naše usluge

Servis i ugradnja novih brava

Ugradnja novih brava, servis, deblokada sigurnosnih brava, popravak svih vrsta brava.

Otvaranje automobila

Ukoliko vam je ključ od automobila ostao u bravi ili se prelomio, bravar će Vam pomoći kod otvaranja.

Otvaranje sefova

Servis i otvaranje sigurnosnih sefova i trezora. Izrada novih ključeva i kad su izgubljeni. Ugradnja novih, mehaničkih i elektronskih, brava na trezore i sefove.

Otvaranje vrata

Pokušali ste otvoriti vrata, ali čini se da vaš ključ ne stane u vašu bravu, da ste zaboravili ključeve ili vam je ključ slomljen u bravi? Zvuči kao noćna mora. Ali sa uslugama naše kompanije, vaš problem će biti riješen u najkraćem mogućem roku.
Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine

Načini plaćanja

Garantujemo


10-30 min. kod vas

Profesionalizam

Dostupnost 24 sata

Vjerovatno ste čuli za one situacije kada vaš ključ ostaje na pogrešnoj strani i ne možete ući u stan ili automobil ili jednostavno ne možete otvoriti sef. Ili izgubite ključ i morate da promenite bravu. To su situacije na koje su mnogi od vas sigurno naišli. I koga pozvati ako vam je potrebna nova brava ili hitan slučaj da biste istog dana ušli u kuću ili automobil. Rješenje se krije u samo jednoj riječi - bravar.

Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine

Bravari koji rade generacijama

Otvaranje vrata

Vaši iskusni bravarski profesionalci nude Vam brze i jeftine usluge otvaranja vrata u Centru. Više od 20 godina pružamo Vam važne i brze usluge danonoćno vikendom i praznicima. Kao stručnjaci hitne službe, otvaramo Vam vrata bez nanošenja štete i uvijek koristimo najjeftiniju rutu.

Otvaranje sefova

Jeste li izgubili ključ ili ste ga polomili u cilindru brave? Da li su vam se vrata zalupila za vratom ili su brava zaglavljena? Da li želite da ugradite blindirane vijke ili sistem zaključavanja? Svakako ćemo pomoći prijateljski i kompetentno. Danonoćno nas možete dobiti preko naše hitne službe. Osiguravamo da iskusni bravari i monteri u Centru pružaju brzu i pouzdanu hitnu pomoć danonoćno.

Otvaranje automobila

24-satna bravarska služba u Centru. U bilo kojem trenutku možemo vam ponuditi brzu, povoljnu i kompetentnu uslugu zamjene ili servisiranja auto brava. 365 dana u godini, 24 sata dnevno, noću, i naravno nedjeljom i državnim praznicima.

Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine

Mi smo specijalizovani za...

Otvaranje auta
Otvaranje vrata
Otvaranje sefova
Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine