Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine
  • Otvaranje bez
    oštećenja
  • Na vašoj lokaciji smo
    za 10-30 min.
  • Hitna služba
    24 sata

Mijenjanje brava svake vrste

Ključ izgubljen? Zatvorena vrata? Da li je brava neispravna ili ste je slučajno zaključali? Pozovite nas u Čelincu. Zahvaljujući našem dugogodišnjem iskustvu, to je uočljivo u kvaliteti i cijenama naše usluge. Pomoći ćemo Vam što je brže moguće u hitnim slučajevima. Nijedna vrata nisu problem za bravara Čelinca. Uz pomoć specijalnih alata, svaka vrata se mogu otvoriti za nekoliko minuta.

Transparentna izjava o troškovima

Garantujemo vam najbolju uslugu po najboljoj cijeni. Prije nego što naručite, detaljno ćemo vas obavestiti o ukupnim cijenama.

Ovo vam daje potpunu kontrolu nad troškovima.

Naše usluge

Servis i ugradnja novih brava

Ugradnja novih brava, servis, deblokada sigurnosnih brava, popravak svih vrsta brava.

Otvaranje automobila

Ukoliko vam je ključ od automobila ostao u bravi ili se prelomio, bravar će Vam pomoći kod otvaranja.

Otvaranje sefova

Servis i otvaranje sigurnosnih sefova i trezora. Izrada novih ključeva i kad su izgubljeni. Ugradnja novih, mehaničkih i elektronskih, brava na trezore i sefove.

Otvaranje vrata

Pokušali ste otvoriti vrata, ali čini se da vaš ključ ne stane u vašu bravu, da ste zaboravili ključeve ili vam je ključ slomljen u bravi? Zvuči kao noćna mora. Ali sa uslugama naše kompanije, vaš problem će biti riješen u najkraćem mogućem roku.
Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine

Načini plaćanja

Garantujemo


10-30 min. kod vas

Profesionalizam

Dostupnost 24 sata

Vjerovatno ste čuli za one situacije kada vaš ključ ostaje na pogrešnoj strani i ne možete ući u stan ili automobil ili jednostavno ne možete otvoriti sef. Ili izgubite ključ i morate da promenite bravu. To su situacije na koje su mnogi od vas sigurno naišli. I koga pozvati ako vam je potrebna nova brava ili hitan slučaj da biste istog dana ušli u kuću ili automobil. Rješenje se krije u samo jednoj riječi - bravar.

Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine

Bravari koji rade generacijama

Otvaranje vrata

Bez obzira na to kakav problem imate - kontaktirajte nas 24 sata dnevno, 365 dana u godini. Bravar u Čelincu pomoći će Vam u hitnim slučajevima, eliminisati oštećenja od provale i preduzeti trenutne mjere za zaštitu vašeg doma.

Otvaranje sefova

U hitnim slučajevima ćemo vam pomoći u najkraćem mogućem roku. Otvaranje svih vrata bravaru Čelinca nije problem. Pomoću specijalnih alata svaka vrata sefa se mogu otvoriti u roku od nekoliko minuta.

Otvaranje automobila

24-satna automobilska bravarska služba u Čelincu kontstantno slobodna za Vas, može ponuditi brzu i pristupačnu uslugu servisa auto brava. Bilo kada i bilo gdje.

Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine

Mi smo specijalizovani za...

Otvaranje auta
Otvaranje vrata
Otvaranje sefova
Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine