Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine
  • Otvaranje bez
    oštećenja
  • Na vašoj lokaciji smo
    za 10-30 min.
  • Hitna služba
    24 sata

Mijenjanje brava svake vrste

Naša bravarska usluga u Čeliću otvoriće Vam sva vrata. Bilo da su to vrata automobila, garažna vrata, vrata prodavnice, vrata skladišta ili vrata stana - možemo Vam otvoriti bilo koja vrata. Bravari u Čeliću će Vam pomoći što je prije moguće sa transparentnim, pristupačnim cijenama. Bravarski tim takođe će Vam rado pomoći ako imate problema sa bravom na vratima, profilnim cilindrom, bravom u više tačaka, sistemom zaključavanja ili sa vratima i prozorima. Ako imate pitanja, pozovite nas!

Transparentna izjava o troškovima

Garantujemo vam najbolju uslugu po najboljoj cijeni. Prije nego što naručite, detaljno ćemo vas obavestiti o ukupnim cijenama.

Ovo vam daje potpunu kontrolu nad troškovima.

Naše usluge

Servis i ugradnja novih brava

Ugradnja novih brava, servis, deblokada sigurnosnih brava, popravak svih vrsta brava.

Otvaranje automobila

Ukoliko vam je ključ od automobila ostao u bravi ili se prelomio, bravar će Vam pomoći kod otvaranja.

Otvaranje sefova

Servis i otvaranje sigurnosnih sefova i trezora. Izrada novih ključeva i kad su izgubljeni. Ugradnja novih, mehaničkih i elektronskih, brava na trezore i sefove.

Otvaranje vrata

Pokušali ste otvoriti vrata, ali čini se da vaš ključ ne stane u vašu bravu, da ste zaboravili ključeve ili vam je ključ slomljen u bravi? Zvuči kao noćna mora. Ali sa uslugama naše kompanije, vaš problem će biti riješen u najkraćem mogućem roku.
Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine

Načini plaćanja

Garantujemo


10-30 min. kod vas

Profesionalizam

Dostupnost 24 sata

Vjerovatno ste čuli za one situacije kada vaš ključ ostaje na pogrešnoj strani i ne možete ući u stan ili automobil ili jednostavno ne možete otvoriti sef. Ili izgubite ključ i morate da promenite bravu. To su situacije na koje su mnogi od vas sigurno naišli. I koga pozvati ako vam je potrebna nova brava ili hitan slučaj da biste istog dana ušli u kuću ili automobil. Rješenje se krije u samo jednoj riječi - bravar.

Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine

Bravari koji rade generacijama

Otvaranje vrata

Bravarska hitna služba Vaš problem riješava odmah i pošteno, čak i nedeljom i državnim praznicima, i postiže rezultat sa vama 24-satnom spremnošću.

Otvaranje sefova

Zatvorena vrata se ne oštete kada je naš tim iskusnih bravara otvori i nije potrebna nova brava nakon otvaranja sefa. Kao bravari, monteri u Čeliću nisu odgovorni samo za otvaranje nerazornih vrata, na polju sigurnosne tehnologije vrlo su pogodni za zaštitu stanova i kuća od krađe.

Otvaranje automobila

Vaš bravar u Čeliću će vam pomoći što je prije moguće. Otvorena vrata nisu oštećena u 99% slučajeva. Takođe koristimo specijalne alate za lako i sigurno otvaranje vrata.

Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine

Mi smo specijalizovani za...

Otvaranje auta
Otvaranje vrata
Otvaranje sefova
Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine