Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine
  • Otvaranje bez
    oštećenja
  • Na vašoj lokaciji smo
    za 10-30 min.
  • Hitna služba
    24 sata

Mijenjanje brava svake vrste

Propuh, vrata se zaključaju za Vama, ključ je očigledno u stanu, desilo se brzo, ko to ne zna? Samo brzo iznesite smeće, uzmite poštu iz poštanskog sandučeta ili spustite veš? To se već dogodilo. Vrata su zatvorena, ključ je u stanu ili je još uvijek unutar cilindrične brave. Stotine ljudi svakodnevno dolazi u takvu situaciju. Ali šta sad? Sada bravar u Cazinu mora brzo da pomogne. Za nas je važno pružiti brzu, pristupačnu, profesionalnu pomoć!

Transparentna izjava o troškovima

Garantujemo vam najbolju uslugu po najboljoj cijeni. Prije nego što naručite, detaljno ćemo vas obavestiti o ukupnim cijenama.

Ovo vam daje potpunu kontrolu nad troškovima.

Naše usluge

Servis i ugradnja novih brava

Ugradnja novih brava, servis, deblokada sigurnosnih brava, popravak svih vrsta brava.

Otvaranje automobila

Ukoliko vam je ključ od automobila ostao u bravi ili se prelomio, bravar će Vam pomoći kod otvaranja.

Otvaranje sefova

Servis i otvaranje sigurnosnih sefova i trezora. Izrada novih ključeva i kad su izgubljeni. Ugradnja novih, mehaničkih i elektronskih, brava na trezore i sefove.

Otvaranje vrata

Pokušali ste otvoriti vrata, ali čini se da vaš ključ ne stane u vašu bravu, da ste zaboravili ključeve ili vam je ključ slomljen u bravi? Zvuči kao noćna mora. Ali sa uslugama naše kompanije, vaš problem će biti riješen u najkraćem mogućem roku.
Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine

Načini plaćanja

Garantujemo


10-30 min. kod vas

Profesionalizam

Dostupnost 24 sata

Vjerovatno ste čuli za one situacije kada vaš ključ ostaje na pogrešnoj strani i ne možete ući u stan ili automobil ili jednostavno ne možete otvoriti sef. Ili izgubite ključ i morate da promenite bravu. To su situacije na koje su mnogi od vas sigurno naišli. I koga pozvati ako vam je potrebna nova brava ili hitan slučaj da biste istog dana ušli u kuću ili automobil. Rješenje se krije u samo jednoj riječi - bravar.

Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine

Bravari koji rade generacijama

Otvaranje vrata

Simpatičan zaposlenik uzima vašu adresu i odmah Vam šalje montera koji će se pobrinuti za Vaš zahtjev. Naša hitna služba dostupna je 24 sata dnevno, 7 dana u nedelji kako bi Vam pomogla u nevolji.

Otvaranje sefova

Molim vas, nemojte pokušavati da paničite tako što ćete udariti nogom u sef. To često dovodi do izuzetno velike štete, možda i dalje neizmerno visokih troškova. Kao ključni stručnjaci za usluge, svakodnevno savladavamo svaki od ovih zadataka!

Otvaranje automobila

Ako stojite pred zaključanim vratima automobila, pozovite nas. Naše dobro obučeno osoblje koristi najnoviju tehnologiju za otvaranje vrata automobila. U većini slučajeva, oni ostaju potpuno neoštećeni, čak i do 99% slučajeva.

Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine

Mi smo specijalizovani za...

Otvaranje auta
Otvaranje vrata
Otvaranje sefova
Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine