Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine
  • Otvaranje bez
    oštećenja
  • Na vašoj lokaciji smo
    za 10-30 min.
  • Hitna služba
    24 sata

Mijenjanje brava svake vrste

Izgubiti ili slomiti ključ kuće? Da li još uvijek imate svoj ključ, ali on iz nekog razloga neće otvoriti vrata? Ne otvarajte prozor, mi smo tu za Vas! Naši tehničari nude Vam pogodnu bravarsku uslugu. Bez obzira na okolnosti, odmah ćemo poslati tehničara da Vas bezbjedno i brzo vrati kući. uvijek ćemo pokušati da zaključamo prije nego što uništimo hardver u krajnjem slučaju. Bilo koji stepen uništenja je krajnje utočište za naše tehničare.

Transparentna izjava o troškovima

Garantujemo vam najbolju uslugu po najboljoj cijeni. Prije nego što naručite, detaljno ćemo vas obavestiti o ukupnim cijenama.

Ovo vam daje potpunu kontrolu nad troškovima.

Naše usluge

Servis i ugradnja novih brava

Ugradnja novih brava, servis, deblokada sigurnosnih brava, popravak svih vrsta brava.

Otvaranje automobila

Ukoliko vam je ključ od automobila ostao u bravi ili se prelomio, bravar će Vam pomoći kod otvaranja.

Otvaranje sefova

Servis i otvaranje sigurnosnih sefova i trezora. Izrada novih ključeva i kad su izgubljeni. Ugradnja novih, mehaničkih i elektronskih, brava na trezore i sefove.

Otvaranje vrata

Pokušali ste otvoriti vrata, ali čini se da vaš ključ ne stane u vašu bravu, da ste zaboravili ključeve ili vam je ključ slomljen u bravi? Zvuči kao noćna mora. Ali sa uslugama naše kompanije, vaš problem će biti riješen u najkraćem mogućem roku.
Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine

Načini plaćanja

Garantujemo


10-30 min. kod vas

Profesionalizam

Dostupnost 24 sata

Vjerovatno ste čuli za one situacije kada vaš ključ ostaje na pogrešnoj strani i ne možete ući u stan ili automobil ili jednostavno ne možete otvoriti sef. Ili izgubite ključ i morate da promenite bravu. To su situacije na koje su mnogi od vas sigurno naišli. I koga pozvati ako vam je potrebna nova brava ili hitan slučaj da biste istog dana ušli u kuću ili automobil. Rješenje se krije u samo jednoj riječi - bravar.

Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine

Bravari koji rade generacijama

Otvaranje vrata

Hitna pomoć u hitnim slučajevima u Čapljini. Jeste li izgubili ključ ili ste ga polomili u cilindru brave? Da li su Vam ulazna vrata zakucala ili je brava zapela? Da li želite da instalirate oklopni zasun ili sistem zaključavanja? Svakako ćemo pomoći prijateljski i kompetentno.

Otvaranje sefova

Samo povjerite profesionalcu u Čapljini Vašu bravu. Vaša vrata će se otvoriti što je brže moguće bez oštećenja, mi znamo kako da otvorimo bilo koju bravu sefa bez problema i oštećenja. Radimo vrlo efikasno i brzo, jer je naša krilatica zadovoljni kupci.

Otvaranje automobila

24-časovna automobilska bravarska služba u Čapljini u svakom času Vam može ponuditi brzu i pristupačnu uslugu servisa brava automobila. Bravarska hitna služba sa fiksnim cijenama je uvijek Vama na raspolaganju 24/7, 365 dana u godini.

Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine

Mi smo specijalizovani za...

Otvaranje auta
Otvaranje vrata
Otvaranje sefova
Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine