Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine
  • Otvaranje bez
    oštećenja
  • Na vašoj lokaciji smo
    za 10-30 min.
  • Hitna služba
    24 sata

Mijenjanje brava svake vrste

Svakog dana se ljudi u Čajničama zaključavaju iz svog stana ili kuće. Brave na sefovima, automobilima ili drugim stvarima takođe mogu prestati da rade. U takvim situacijama naša hitna služba iz Čajniča je od suštinskog značaja za otvaranje vrata, otvaranje automobila, otvaranje sefova ili bilo koje drugo otvaranje.

Transparentna izjava o troškovima

Garantujemo vam najbolju uslugu po najboljoj cijeni. Prije nego što naručite, detaljno ćemo vas obavestiti o ukupnim cijenama.

Ovo vam daje potpunu kontrolu nad troškovima.

Naše usluge

Servis i ugradnja novih brava

Ugradnja novih brava, servis, deblokada sigurnosnih brava, popravak svih vrsta brava.

Otvaranje automobila

Ukoliko vam je ključ od automobila ostao u bravi ili se prelomio, bravar će Vam pomoći kod otvaranja.

Otvaranje sefova

Servis i otvaranje sigurnosnih sefova i trezora. Izrada novih ključeva i kad su izgubljeni. Ugradnja novih, mehaničkih i elektronskih, brava na trezore i sefove.

Otvaranje vrata

Pokušali ste otvoriti vrata, ali čini se da vaš ključ ne stane u vašu bravu, da ste zaboravili ključeve ili vam je ključ slomljen u bravi? Zvuči kao noćna mora. Ali sa uslugama naše kompanije, vaš problem će biti riješen u najkraćem mogućem roku.
Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine

Načini plaćanja

Garantujemo


10-30 min. kod vas

Profesionalizam

Dostupnost 24 sata

Vjerovatno ste čuli za one situacije kada vaš ključ ostaje na pogrešnoj strani i ne možete ući u stan ili automobil ili jednostavno ne možete otvoriti sef. Ili izgubite ključ i morate da promenite bravu. To su situacije na koje su mnogi od vas sigurno naišli. I koga pozvati ako vam je potrebna nova brava ili hitan slučaj da biste istog dana ušli u kuću ili automobil. Rješenje se krije u samo jednoj riječi - bravar.

Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine

Bravari koji rade generacijama

Otvaranje vrata

Kod bravara u Čajničama, preko telefona možete unaprijed saznati o cijenama kako ne biste upali u zamku cijena. Takođe možete zamijeniti stare brave ili cilindre. Iskusni monteri su Vama na usluzi.

Otvaranje sefova

Ako tražite kompetentnog i renomiranog bravara u Čajničama, nazovite nas što je prije moguće. Bravarska hitna služba dostupna Vam je 24 sata dnevno, 7 dana u nedelji.

Otvaranje automobila

Možete koristiti automobil brže nego što biste željeli. Ključ automobila mora biti samo u prtljažniku i centralno zaključavanje je aktivirano. Desila se nesrećna stvar, više nemate ključ i sada Vam iskusni i kvalifikovani bravar u Čajničama može pomoći.

Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine

Mi smo specijalizovani za...

Otvaranje auta
Otvaranje vrata
Otvaranje sefova
Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine