Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine
  • Otvaranje bez
    oštećenja
  • Na vašoj lokaciji smo
    za 10-30 min.
  • Hitna služba
    24 sata

Mijenjanje brava svake vrste

Nema ništa dosadnije od zaključavanja iz vlastite kuće ili automobila ili zaključavanje sefa i zaboravljanje sigurnostog koda. U bilo kojem slučaju, nemojte paničariti. Bez obzira na to da li se vaš automobil, ulazna vrata ili sef više ne otvaraju, to treba učiniti brzo i efikasno. Zbog toga su bravari u Bužimu dostupni danonoćno! Vaša vrata će biti otvorena od strane profesionalca u Bužimu!

Transparentna izjava o troškovima

Garantujemo vam najbolju uslugu po najboljoj cijeni. Prije nego što naručite, detaljno ćemo vas obavestiti o ukupnim cijenama.

Ovo vam daje potpunu kontrolu nad troškovima.

Naše usluge

Servis i ugradnja novih brava

Ugradnja novih brava, servis, deblokada sigurnosnih brava, popravak svih vrsta brava.

Otvaranje automobila

Ukoliko vam je ključ od automobila ostao u bravi ili se prelomio, bravar će Vam pomoći kod otvaranja.

Otvaranje sefova

Servis i otvaranje sigurnosnih sefova i trezora. Izrada novih ključeva i kad su izgubljeni. Ugradnja novih, mehaničkih i elektronskih, brava na trezore i sefove.

Otvaranje vrata

Pokušali ste otvoriti vrata, ali čini se da vaš ključ ne stane u vašu bravu, da ste zaboravili ključeve ili vam je ključ slomljen u bravi? Zvuči kao noćna mora. Ali sa uslugama naše kompanije, vaš problem će biti riješen u najkraćem mogućem roku.
Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine

Načini plaćanja

Garantujemo


10-30 min. kod vas

Profesionalizam

Dostupnost 24 sata

Vjerovatno ste čuli za one situacije kada vaš ključ ostaje na pogrešnoj strani i ne možete ući u stan ili automobil ili jednostavno ne možete otvoriti sef. Ili izgubite ključ i morate da promenite bravu. To su situacije na koje su mnogi od vas sigurno naišli. I koga pozvati ako vam je potrebna nova brava ili hitan slučaj da biste istog dana ušli u kuću ili automobil. Rješenje se krije u samo jednoj riječi - bravar.

Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine

Bravari koji rade generacijama

Otvaranje vrata

Kao bravar, monteri nisu dužni samo da otvore vrata bez oštećenja, već i u polju sigurnosne tehnologije vrlo su kvalifikovani za zaštitu od provale u stanove i kuće. Nudimo i planiranje i ugradnju sistema zaključavanja kao i proizvodnju ključeva.

Otvaranje sefova

Vrata otvaramo bez oštećenja, nova brava vam nije potrebna nakon što Vam mi otvorimo vrata sefa. Nazovite nas odmah, kompetentni, ljubazni i vrlo iskusni bravar iz Bužima uskoro će biti sa Vama.

Otvaranje automobila

24-časovna usluga u Bužimu samo za Vas! U svakom času Vam možemo ponuditi brzu, pristupačnu i kompetentnu uslugu vezanu za brave automobila. svaki dan u godini, bilo koje vrijeme, dan ili noć, a naravno i nedeljom i državnim praznicima.

Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine

Mi smo specijalizovani za...

Otvaranje auta
Otvaranje vrata
Otvaranje sefova
Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine