Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine
  • Otvaranje bez
    oštećenja
  • Na vašoj lokaciji smo
    za 10-30 min.
  • Hitna služba
    24 sata

Mijenjanje brava svake vrste

Sa transparentnim pregledom cijena najvažnijih usluga kompanije Busovače, tačno znate koju cijenu ćete na kraju platiti. Nudimo usluge otvaranja vrata po fiksnoj i jedinstvenoj cijeni i možemo ponuditi potrebne ili željene dodatne usluge besplatno. A pošto zaključana vrata obično stvaraju dovoljan pritisak, bravar u Busovači može Vam ponuditi sve usluge. Nakon izvršenja naloga, vaša brava će izgledati kao nova.

Transparentna izjava o troškovima

Garantujemo vam najbolju uslugu po najboljoj cijeni. Prije nego što naručite, detaljno ćemo vas obavestiti o ukupnim cijenama.

Ovo vam daje potpunu kontrolu nad troškovima.

Naše usluge

Servis i ugradnja novih brava

Ugradnja novih brava, servis, deblokada sigurnosnih brava, popravak svih vrsta brava.

Otvaranje automobila

Ukoliko vam je ključ od automobila ostao u bravi ili se prelomio, bravar će Vam pomoći kod otvaranja.

Otvaranje sefova

Servis i otvaranje sigurnosnih sefova i trezora. Izrada novih ključeva i kad su izgubljeni. Ugradnja novih, mehaničkih i elektronskih, brava na trezore i sefove.

Otvaranje vrata

Pokušali ste otvoriti vrata, ali čini se da vaš ključ ne stane u vašu bravu, da ste zaboravili ključeve ili vam je ključ slomljen u bravi? Zvuči kao noćna mora. Ali sa uslugama naše kompanije, vaš problem će biti riješen u najkraćem mogućem roku.
Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine

Načini plaćanja

Garantujemo


10-30 min. kod vas

Profesionalizam

Dostupnost 24 sata

Vjerovatno ste čuli za one situacije kada vaš ključ ostaje na pogrešnoj strani i ne možete ući u stan ili automobil ili jednostavno ne možete otvoriti sef. Ili izgubite ključ i morate da promenite bravu. To su situacije na koje su mnogi od vas sigurno naišli. I koga pozvati ako vam je potrebna nova brava ili hitan slučaj da biste istog dana ušli u kuću ili automobil. Rješenje se krije u samo jednoj riječi - bravar.

Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine

Bravari koji rade generacijama

Otvaranje vrata

Naši bravari u Busovači imaju najbolji kvalitet i najniže cijene. Možete doći do naših profesionalno obučenih zaposlenih u Busovači i okolini 24 sata dnevno. U 99% operacija kvalifikovani stručnjaci bravara mogu otvoriti vrata bez oštećenja brave.

Otvaranje sefova

Bravari iz Busovače se značajno razlikuje od vrste „metode lufovanja“. Naša kompanija se zalaže za smanjenje troškova otvaranja vrata za vas. Stajanje pred zaključanim sefom je dovoljno velik šok, zato taj osjećaj više nećete trebati osjećati.

Otvaranje automobila

Nema ništa dosadnije od zaključavanja iz vlastitog automobila. U svim slučajevima, nemojte paničariti. Bez obzira na to da li se vaš automobil, ulazna vrata ili sef više ne otvaraju, to treba učiniti brzo. Zbog toga su bravari u Busovači dostupni danonoćno!

Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine

Mi smo specijalizovani za...

Otvaranje auta
Otvaranje vrata
Otvaranje sefova
Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine